Érzékeny, de pattanásra hajlamos bőrre Bioderma sensibio vagy Cerave?
Utolsó, mi a probléma az összetevőkkel? főleg, hogy gyakorlatilag 1 percig van a bőrödön? Ráadásul illatmentes is. Ez az egyetlen nivea termék, amivel nincs gond. :)
Paraffinum liquidum , Caprylic/capric triglyceride , Isopropyl palmitate , Isododecane , Ethylhexyl stearate , PEG-20 glyceryl triisostearate , Vitis vinifera seed oil , Tocopherol
Rengeteg bőrgyógyásznál voltam. Orvosilag minden rendben van nálam, mindenféle vizsgálaton voltam. A bőrgyógyászaton felírt antibiotikumok, isotretinoin, krémek csak addig voltak jók amíg a kúra tartott :(
Próbáltam teljesen tejtermék+glutén+cukormentes diétát is 2-3hónapig, de ugyanúgy időszakosan belobbant az arcom.
Egyedül a fogamzásgátló szedése alatt volt szép, kb hibátlan. Pedig elvileg a hormon szintjeim jók, mensim is pontos.
Annyi pénzt rá áldoztam orvosokra , kencékre.
Időközben nagyon érzékeny és száraz lett az arcom, úgyhogy most már az a prioritás nekem hogy nem túl drága mindenmentes termékek, és ha belobban az arcom azt meg lesminkelem.
Úgy olvastam hogy a Cerave és a Bioderma sensibio azok a mindenmentesek.
Amúgy kipróbáltam a bioderma hydrabio hidratálót, és tele lettem tőle viszkető pattikkal.
Lehetséges hogy a benne lévő niaciamide?
Úgy néztem ez új összetevő a bőrömnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!