Kinek mi a véleménye a Biodermaról?
Sziasztok!
Zsíros és pattanásos arcbőröm van. Nagyon sok termékcsaládot próbáltam már de egyik sem vált be úgy igazan. Egy sminkes lány mondta hogy ő neki ez vált be a legjobban, így gondoltam egy próbát megér. Viszont megszeretném kérdezni hogy volt-e már aki próbálta, és mennyire vált be ?? Leginkább a Bioderma sebium termékek érdekelnének és a fényvédők is?!!
Fiú vagyok és a bioderma sensibio ds+ krémet használom már 5 éve naponta. A problémám az hogy ha naponta nem kenem be 1x a homlokom és szemöldököm környékén akkor viszketni szokott kipirosodik és hámlik a böröm kis plakkokban.
Ez a krém viszont mindig segít és teljesen oké a képem. :D Viszont próbáltam tavaly is egyszer elhagyni mint már sokszor, de sajna nem ment..
Fél hét után elégge viszketet már a homlokom és pirosodott is kicsit, pedig nem is piskáltam. Egyszóval szerintem egy jó megbízható márka a bioderma és amire nekem kelkett arra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!