Kreatinos haj egyenesítès vélemények tapasztalatok?
Régóta gondolkozom rajta hogy meg csináltatom. Vèlemènyeiteket és tapasztalataitokat le írnátok?
Körülbelül mennyibe kerül?Tudom fodrász függő,de azèrt mégis?
Mèg az a kèrdèsem lenne hogy mennyi idő míg meg csinálják?
Nekem nyáron lett először csináltatva, most fogok menni majd másodjára.
Hajfüggő is, nyilván egy erősebb, göndörebb hajban nem marad meg addig, mint egy alapból egyenesebb típusban. Nekem a hajam valahol a hullámos és a göndör között van természetes állapotban, kb október végéig tartott a hatása. De mondta a fodrászom, hogy a többedik alkalmak már tovább maradnak... Lehet, hogy ez csak duma, én bízom benne. :)
Amiért szerettem:
-gyorsabban száradt a hajam a kezelés után, láthatóan és érezhetően egészségesebb, szebb volt
-a kezelés feltöltötte a hajszálaimat, így nem voltak letöredezett, kifehéredett végek
-végre nem kellett 10-15 perceket hajvasalással töltsek
VISZONT:
-nekem az első 2 hét után kellett rá-rávasaljak picit, hogy teljesen egyenes legyen (pedig mindig hajszárítóval szárítottam meg a hajam)
-utána 3 napig nem érheti víz a hajad, én az utolsó nap már úgy néztem ki, mint akinek zsírral kenték le a fejét... Szóval érdemes ezzel számolni és nem szervezni programot a kezelést követően. Vagy úgy időzíteni, hogy otthon legyél utána (az izzadás sem tesz jót neki)
Összességében én elégedett voltam a végeredményével, hatásával. Nem bántam meg, hiába nem lett szög egyenes a hajam, nekem már ez is nagy segítség volt igazából.
Én 22 ezret fizettem, de ugye ez fodrásztól és anyaghasználattól is függ. Barátnőmnek hasonló hosszúságú a haja, ő megyeszékhelyen 39 ezret fizetett. Érdemes utánakérdezni, nem jó, ha az embert a szalonban érik meglepetések.
Nekem 3 óra volt. Korábban mondta a fodrászom, hogy úgy készüljek, hogy ez több órás művelet lesz, de gondoltam biztos közben jön még 1-2 vendég stb. De nem, végig csak velem foglalkozott.
A Cocochoco-t ajánlom, az nagyon hatásos (sima Brazil Cacau meg semmiképp, mert tönkreteszi a hajad).
3 napot ki kell várni utána, míg megmoshatod. Tényleg nehéz, mert nagyon zsíros lesz a haj, de az eredmény kárpótol majd. Nekem utána is ugyanolyan egyenes maradt, fényes, szép.
Vastagszálú, göndör hajban nehezebben marad meg és kevésbé tartós, de vékonyszálú hajra tökéletes.
A kezelés nagyjából 3 óra. Az ár változó, 15 ezertől 23 ezerig fizettem eddig érte vágással együtt. (A 39e nagyon sok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!