Ez milyen bőrhiba lehet? Hogyan tüntethetem el?
Figyelt kérdés
3 éve egyszer nagyon leégtem a napon( 2 fokú égési sérlésem lett, miatta). Azót meg gyógyultam de utána rá furcsa kis barna foltok keletkeztek a vállaimon és a mellkasomon és a hátamon éeléggé zavar. Valaki tudja, hogy ez mi? itt vannak a képek( igaz itt nem látszik annyira vészesnek, de valóságban 3-szor rosszabb) [link]
2020. nov. 16. 22:50
1/2 anonim válasza:
Napégés okozta bőrpigmentáció. A gyulladt részek elpigmentálódtak. Nem nagyon tudsz mit tenni vele. Figyelj oda rá, hogy nyáron kend be fényvédővel hogy ne sötétedjenek tovább, illetve hogy máskor ne égj így le!
2/2 A kérdező kommentje:
semmilyen lézeres műtét nem tudja megoldani ezt?
2020. nov. 17. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!