Ha eddig szőkítettem a hajam azt is le kell növesztenem?
Úgy értem eddig blansoltuk a hajam így szép hamvas szőke lett a végeredmény. Most ezt a szőkítést szeretném kihagyni, mert unom már mindig orákig fesetni a hajam, meg tönkre is teszi...
De ezt ugyanugy le kell növesztenem, mint pl a feketét? Csak mert minden színt ledob gondolom... Melírral lehet ennyhíteni? Volt már vki így, segítsen...
Felesleges melíroztatni, mert akkor soha se szabadulsz meg a szőkétől. De ha csak melírt akarsz, akkor tedd ezt, de később egyre szőkébb leszel.
Én azt ajánlom, hogy vegyél hajszínezőt 24 hajm tartót és az kb. 2-3 hónapig tart és utána színezd újra 3 havonta. Így lenöveszthető. persze a festék is ledobná, sőt én úgy vettem észre hogy a festéket gyorsabban ledobja mint a színezőt...
a színező ezért is jobb, meg azért is mert előbb-utóbb kikopik a természetes hajból is, de lenövesztésre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!