Nagyon gyorsan meg kell növesztenem a hajam. Tippek?
Muszáj hajszárítóval.. Olyan hülyén néz ki, kiáll az egész vége, mint egy őrültnek..
Annnyira utálom.. :'(
Banfi hajszesz tenyleg jo!
Am meg unokanoverem kente a fejet az egesre valo sprayvel mert azt olvasta gy pasiujsagban hogy a szor gyorsabban no tole es ezert o mint csaj a fejere kente :))
Ah nekem meg olyan gyorsqn no hogy majd egy centi egy het alatt es most latszik is hogy szokitem szal minden heten fogok tofesteni...:S max 2 het...
Van hajvitamin az segít. Ha nincs pénzed akkor bab éjjel nappal, attól jobban nő.
Hajpakolások, sokat segítenek. Hajszárítót felejtsd el, töri a hajat. Hajvasaló, most azonnal dobd el.
A ricinusos pakolás rengeteget segít, de meg kell tanulni használni. Időigényes és macerás, viszont ha rendszeresen használod megjön a hatása.
Extrém bió megoldás a mosódióval végzett mosás, ami nagyon sok előkészületet és profizmus kíván, de nem roncsolja a hajat. Tehát, a sampon sem mindegy.
Ha valamit nem tudsz akkor a google a barid.
-
A másik megoldás ha nem mosod......, de ez nagyon sok hátulütővel jár. Bár láttam ilyet, a saját szememmel és valóban nőtt a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!