Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszín lenne számomra...

Milyen hajszín lenne számomra a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Többféle hajszínt is kipróbáltam már,és egyszerűen valahogy egyik sem illik hozzám.Nagyon világos a bőröm,sötét szemem,egyszerűen semmilyen hajszín nem áll jól.Évekig tartó sötétbarnáról váltottam vöröses árnyalatúra,de kb csak rosszabb lett,mint volt.Valakinek esetleg ötletek?

2020. nov. 15. 11:54
 1/6 anonim válasza:
100%
Ezt viccen kívül mondom, kép nélkül nem lehet felelni ilyen kérdésre.
2020. nov. 15. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kép nélkül tényleg nem sokat lehet mondani.

Így általánosságban azt mondanám, hogy érdemes lehet egy közép barnát vagy mondjuk sötétszőkét kipróbálni. Az árnyalat nyilván attól függ, hogy hideg vagy meleg árnyalatú-e a bőröd.

2020. nov. 15. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb a saját, eredeti hajszínedből kiindulni. Az milyen?
2020. nov. 15. 12:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Eredeti a sötétbarna volt.
2020. nov. 15. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szemed milyen színű? Oké, hogy sötét, de mondjuk nagyon sötétbarna (az a majdnem fekete), vagy esetleg nagyon sötét kék, mogyoróbarna vagy mégis milyen?

Az arany vagy az ezüst ékszereket szereted? Milyen színű ruhákat hordasz főként?

Leírás alapján eddig tél típusnak tippellek, főleg, hogy azt mondod a vörös (azaz meleg árnyalatú) haj nem áll jól, de jó lenne biztosabban tudni, azért tettem fel ezeket a kérdéseket.

2020. nov. 15. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hasonlóak vagyunk :)

Nekem is sötétbarna az eredeti hajam, mellé sötétbarna szemem, szemöldököm van, viszont elég világos bőröm. Mondjuk én szolizok szóval nem hagyom magam nagyon fakóra, mert nekem nem tetszik úgy.

Van már sok ősz hajszálam, így festem a hajam mégpedig sötétbarna a töve az alja meg olyan mogyoró/karamell szín. Nekem ez passzol a legjobban. Én a világosabb bőr ellenére is ősz típusba esek.

2020. nov. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!