Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Parfüméden webshoppal valakine...

Parfüméden webshoppal valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Notinóról nem rendelek, mert sok rosszat hallottam, olvastam.
2020. nov. 6. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Az itthoni parfüm webshopok többnyire Törökországból származó hamisítványokat árulnak.

Van közte jól sikerült, de sok a gyenge minőség is.

Ha nem zavar, hogy nem olyan tartós az illat, vagy egy később vett ugyanolyan parfümnek kicsit más az illata akkor olcsó alternatívát kapsz.

Ha garantáltan valódit szeretnél akkor a nagyobb illatszer láncokban keress inkább. Vagy nevesebb parfümériákban (pl Neroli).

2020. nov. 6. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:
A Notino felvivezezett hamisítványokat árul, azt tudom....
2020. nov. 6. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen eredetit szeretnék, ha már erre gyűjtök régóta.
2020. nov. 6. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

A Notino nem árul hamisítványokat, rendes boltjuk is van, elég hamar megbüntetnék őket. Én Müllerben dolgoztam a parfümérián, több kollégám átment hozzájuk. Eredetiek a cuccaik. Ne tudd meg a nálunk vásárolt parfümöt is mennyien hozták vissza, hogy hamis, nem ugyanaz, mint a teszter, ő a tesztert akarja megvenni, mert az erősebb... Szimplán az emberek szeetnek okoskodni.

Most ránéztem erre az oldalra, ez is jónak tűnik, reálisak az áraik.

2020. nov. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!