A serdülő lányomnak vannak miteszerei az orrán és az állán nem sok de azér van neki pár. Érdemes lenne elvinnem kozmetikushoz? Mit csinál a kozmetikus mennyi idő a kezelés és mennyibe kerül kb? Tapasztalatokat várok
Vegyél neki Garnier 3in1 terméket, plusz igyon napi 2 liter vizet, hogy a szervezet át legyen mosva napi szinten.
Kozmetikus nekem tiniként nem vált be, mivel csak ideig óráig volt tiszta az arcom. Utána újra termelődött minden.
Szerintem nem érdemes kozmetikushoz vinni, egy minimál arcápolási rutin kiegészítve 1-2 hatóanyaggal sokkal többet érne. Legyen egy kíméletes lemosója, ami nem szárítja a bőrét, egy jó hidratálója és egy fényvédője. A mitesszerek ellen a szalicilsav (BHA hámlasztó) és a niacinamide a legjobbak, szóval esténként használhat egy BHA hámlasztót, reggelente pedig egy niacinamide tartalmú szérumot (mindkettőt a lemosó után és a hidratáló előtt). Amit mindenképp kerülni kéne azok az alcohol denatot és parfümöt tartalmazó termékek, az illóolajok, az erősen habzó lemosók (a legtöbb szárít), a szappannal való arctisztítás és a fizikai bőrradírok (mikrosérüléseket okoz a bőrön).
Linkelek néhány olyan terméket, amiknek szép az összetevőlistájuk és elérhető áron vannak. :)
A kettes válaszoló vagyok, előre is bocsi az offolás miatt.
Nem értem miért lett ennyire lepontozva a válaszom, mikor segítő szándékkal írtam, a legjobb tudásom szerint. Nekem annó pl. nagyon sokat segített volna egy ilyen rutin.
Komolyan kíváncsi vagyok a lepontozás okára, szóval remlem valaki megindokolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!