Főleg fodrászok és divatszakértő lányok! Hogy tudnék ilyen hajat csinálni? (bővebben lent, linkkel együtt és nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Vékonyszálú,szögegyenes a hajam és mindig lelapul.Évek óta ilyen hajat szeretnék,csak nem tudom,hogy hogyan érhetném el,hogy tartós legyen.Dauer esetleg?Halottam,hogy többféle dauer létezik,akkor melyik fajta legyen?
Ja,és kb. mell közepére ér és váll alatt még 13 cm van,de fokozatos.A normális válaszokat nagyon köszönöm előre is.16/L
2010. aug. 9. 22:18
1/7 anonim válasza:
Legegyszerűbben, ennél nagyobb hullámokat bazinagy hajcsavaróval és hajhabbal érheted el. Ennél valamivel kisebbet pedig hajlakkal és hajsütővassal.
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ennél egy kicsit göndörebbet,de nem sokkal.
Ha van ötletet,hogy mivel lehetne,légyszi egy képet is linkelj hozzá.:)
2010. aug. 9. 22:21
3/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 9. 22:21
4/7 A kérdező kommentje:
és dauerral?valaki tud valamilyet?
2010. aug. 9. 22:22
5/7 A kérdező kommentje:
bocsi,meggondoltam,mégse szeretnék daueroltatni!!!!!!!!!!!:P
2010. aug. 9. 22:25
6/7 A kérdező kommentje:
de akkor hogy??
2010. aug. 9. 22:27
7/7 A kérdező kommentje:
22:39!én már az összes lehetséges módot kipróbáltam és minden kijön egy óra után,szóval nem a...negyedből jöttem,ne aggódj. :P
2010. aug. 10. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!