Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitesszer nyomkodás után...

Mitesszer nyomkodás után véraláfutás?

Figyelt kérdés
Nem gondolom hogy olyan erősen nyomtam volna és véraláfutásos lett a terület. Ugye ez hétköznapi dolog lehet, nincsen semmi komoly baj?

2020. okt. 31. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Nincsen. Ez normàlis
2020. okt. 31. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Úgy is ha nem igazán nyomtam erősen?
2020. okt. 31. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egy kis pirosság oké, de a véraláfutás nagyon nem. Ezért kéne mellőzni az otthoni nyomkodást.
2020. nov. 1. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hasznos a vàlaszom? Otthoni nyomkodásnál ez nem szokatlan. Nekem is szokott lenni neha 1-1 pici . Ez semmi mást nem jelent mint hogy érzékeny a bőröm. Persze el lehet menni kozmetikushoz is.
2020. nov. 2. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Engem csak azért érdekelt, mert mind tudjuk hogy vannak súlyos betegségek, amikor könnyen véraláfutásos lesz az ember. Tudtom szerint máshol nem vagyok színes, csak mitesszer nyomkodás után lett egy apróbb véraláfutásos terület.

Utolsó: tőlem megkapta a lájkot rögtön!

2020. nov. 2. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!