Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szabad festetnem a hajam, ha...

Szabad festetnem a hajam, ha még csak 13 éves vagyok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ne festethetné be..Befesteti,ha nemtetszik akkor visszafesteti az alaphajszínére,így nem látszik annyira ha lenő.Kipróbálja,ennyi.Lehet most befesteti,nemtetszik majd,és utána soha életébe nem lesz befestve..
2010. aug. 11. 16:57
 12/20 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen kérdést ide írsz akkor nemjavaslom... én voltam már pink satírozott meg extrapink... eredetileg nagyon sötét a hajam <nem fekete> és most naggyából szőke...most elég töredezett mivel a leszívás tönkre teszi de egyébként odavagyok érte. életem legjobb döntése volt... sokkaljobbanáll :D
2010. aug. 12. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Miért akarod befesteni a hajad ennyi idősen? Ha annyira akarod festeni, akkor ne az egészet. Én 13 évesen melíroztattam a barna hajamba vöröset, de meg is bántam :/
2010. aug. 12. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ezzel a színnel max. egy-két melír csík, kicsilány.
2010. aug. 12. 20:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Unokahúgom 13 éves oda volt a vörösért nah hát egye fene az anyja és én elvittük befestettük neki vörösre. Rájött nem áll jól neki 2-3 hónap múlva újra barna lett azóta is az. ha anyud engedi próbáld ki egyébként milyenre akarok?
2010. aug. 12. 20:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát olyan közép-sötét szőkére! Most olyan világos-középbarna! :D (tudom ez hülyén hangzik)
2010. aug. 12. 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Várj még.

Majd ha saját pénzed lesz hajfestékre...

2010. aug. 12. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:

énis 13 vagyok, és barna hajam van, szőke melirokkal, de visszafestem az alapszinre, csak egy kicsit sötétebb, nem látszik annyira ha lenő,

de ha neked sötét hajad van és ilyet szeretnél, azt festegetni kell

de egy új frizura is feldobhatja a kinézeted, de elég a melir is..

2010. aug. 12. 23:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is 13 évesen kezdtem festetgetni... akkor persze nagyon imádtam.. meg semmi baja nem is volt a hajamnak jó pár évig...aztán ugye..barna alapszín..előszőr: csak pár szőke tincs... utána melír..még több... aztán felül tiszta szőke..alul barna..később a szőkébe barna csikok... utána megint szőke... utána az egészet barnára...2hét múlva feketére..aztán utána még kb 3 x barnára... +ba 3 év majdnem mindennapos vasalás...én megbántam,hogy valaha is befestettem... . :( most már nem festem,és sokkal szebb és egészségesebb a hajam :)
2010. aug. 13. 11:53
 20/20 A kérdező kommentje:
De én nekem elég egy hajszín is, nem akarok többet kipróbálni! (ill amíg meg nem találom) És én (már) nem vasalom a hajam... :(
2010. aug. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!