2 hajfestés rövid időn belül. Szabad?
Ártani nem árt, de az eredmény attól függ, milyen a mostani festett szín, és milyet szeretnél. Ha nagy eltérés van a kettő között, számíts rá, hogy nem olyan lesz, mint amit a mintán láttál.
Nekem is volt pár elcseszettnek tűnő színem, 2-3 hajmosás után sokat változott a szín, ahogy kopott. (pl. csokibarna 3 mosás után egészen világosbarna lett)
Elvileg a mai festékek még ápolják is a hajat, nekem festés után puhább, jobb tapintású is lesz. Szóval egyszer belefér szerintem, ha nagyon hamar ráfestesz.
Velem is előfordult ez, szerencsére csak egyszer. Én újrafestettem pár nap múlva, nem lett semmi baja, ennyit kibír a haj, az enyém pedig se nem sűrű, se nem vastag szálú, a tiédet még kevésbé kell félteni, pláne, ha amúgy gondosan ápolod. Szerintem ne félj az újrafestéstől, egyszer belefér.
(Amúgy azon morfondírozom közben: lehetséges, hogy a hajad vastag szálú, dús voltának van köze ahhoz, hogy nagyon eltér a szín a várttól, esetleg kevésbé fogja be, több festék kellene hozzá, vagy tovább kell rajta hagyni... ezt hozzáértőtől kellene megkérdezni, lehet, hogy butaság.)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Utolsónak üzenem, hogy szerintem nem ez lehetett a baj, mert azért eddig mindig egészen hasonló jött ki, mint ami a dobozon látható, most meg....
Amúgy a Syoss-os Pezsőszőkét kentem a hajamra, és most "csodaszép" vénasszony-szürke-szőke-barna vagyok...
Na, hát felkentem a hajfestéket, egy doboz Syoss Jeges gyöngyszőke és egy doboz Syoss Ultra világosszőke keverékét. Azért kevertem, mert nekem a gyöngyszőke már túl hamvas, de az ultra világosszőke meg túl sárga. Egész szép lett a színe, és a hajam is finom puha.
Amúgy nekem egyáltalán nem csípte a fejem a Syoss, viszont a Palette az szokta, bár nem annyira hogy elviselhetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!