Milyen hajat csináljak a hatodikos év nyitómra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A hatodikos év nyitómra kéne valami jó haj.
A hajam:
A vállamon túl ér.
Színe:Barna
És szemcsis vagyok :)
Link kéne hajakról hogy mit csináljam,mert én nem tudom!
Ötleteket várok!
Köszike előre is :)
2010. aug. 9. 15:56
2/8 A kérdező kommentje:
nincsen
2010. aug. 9. 16:13
3/8 anonim válasza:
hát a hatodikos évnyitú tényleg nagyobn fontos...
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Mosd meg a hajad, utána töröld meg, fésüld ki, és a még nedves hajra vigyél fel hajhabot, ez eloszlik hamar a hajon, és utána szárítsd meg a hajad diffúziós hajszárítóval (körkefés) és már kész is van! Jah, és csak 5 percig szárítsd, tovább ne! Nekem is mostanában ilyen a hajam, mondjuk nekem alapból hajlamos a hajam a göndörödésre, és 1 hétig benne marad így a göndörség. ;)
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó:tudnál róla linkelni képet?(fontos)
2010. aug. 9. 19:04
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Jah, és nekem is ilyen mostanában a hajam, csak annyi a különbség a kép és az én hajam között, hogy az enyém sötétbarna és vállig érő, szóval szerintem ez a fajta frizu jól áll szinte mindegyik hajszínhez!
Előző voltam.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!