Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen lifting hatású szérumot...

Milyen lifting hatású szérumot vagy arckrémet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, majdnem két éve szültem. Ezt csak amiatt gondolom fontos információnak, mivel kb. egy éve vettem észre, hogy a szám mellett normál állapotban (vagyis amikor nem mosolygok), meg van ereszkedve a bőröm. Pontosan nem tudom megfogalmazni, de kezd úgymond "bulldogosodni", mintha torzult is volna az arcom (megnyúlt),és az eleve ovális arcformám szögletes és kissé beesett lett. Ha a füleim alatti bőrt hátrébb/feljebb húzom, a megereszkedett rész eltűnik. Azt nem tudom, hogy a terhesség miatt lett ilyen petyhüdt az arcom, vagy a fogyásom miatt. Tudni kell, hogy 83 kilóval mentem szülni, iden márciusban határoztam el, hogy a 77 kilóból lefaragok. Sikerült is, olyannyira, hogy jelenleg 62 kg vagyok, rengeteg víz is lement szerintem. Csak vizet iszom, a nassolást visszafogtam, tornázok heti 2szer. Nem szeretnék, és igazság szerint pénzem sincs drága hialuronsavas feltöltésre, viszont keresnék valami jó megoldást a problémára. Azt hallottam, hogy a legtöbb kozmetikus arcfeszesítő kezelést is kínál. Aki hasonló helyzetben van/volt, kinek mi vált be?

Elnézést, ha hosszúra nyúlt.

Előre is köszönöm a válaszokat.

#arc #feszesítés #tónus #Megeszkedés
2020. okt. 28. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekemma szemem felett ereszkedett meg a bőröm (szemhéjam) és nagyon jót tett neki a vichy liftactive szemkrém.Gondolom az arcszérum és a krém is jó.A másik ami szintén bevált a la roche posay substiane termékek .Ezek is inkàbb feszesítenek.
2020. okt. 29. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Viszonylag gyorsan fogytál relatív sokat, ez is közrejátszhat, a szervezeted meg abbahagyta a kollagéntermelést, így sokkal nehezebben követi a bőröd a változásokat. Megpróbálhatod a kozmetikai kezelést és mindenképpen válassz jó bőrápolókat, mert azzal lasíthatod a folyamatokat. Viszont a megereszkedett bőrt (pláne arcon) külső beavatkozás nélkül szerintem lehetetlen visszacsinálni. Ha nagyon zavar, akkor én elkezdenék spórolni a helyedben egy hialuronos feltöltésre, nem egy para beavatkozás és fel is szívódik.
2020. okt. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!