Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növesszem meg a vállig...

Hogyan növesszem meg a vállig érő hajamat?

Figyelt kérdés

Tanácsra lenne szükségem. Nagyon régóta vállig érő hajam van, több éve nem nő szinte semmit .

Vasalom is, napi szinten kb 230-235 fokon, hővédő nélkül. Mostantól ezt nem fogom tenni, most rendeltem hővédőt és max akkor fogom vasalni, miután megmostam a hajamat és használni fogom a hővédőt. Schauma sampont használok, vagyis Schauma Nature Momentset, nagyon sérült hajra.

Tudtok még valamit, ami jó lehet a hajnak, és nőni is fog tőle?

Köszönöm

2020. okt. 20. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Balzsamot is használok, elseve színvédő balzsam.
2020. okt. 20. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
B vitamint is iszok.
2020. okt. 20. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágass belőle valamennyit vagy vegyés olyan gépet ami a haj töredezett részeit szedi le és akkor nem kell vágnod. Használj hajvégápolót is.
2020. okt. 20. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Vasalót dobd el a kukába (nem szó szerint, de tedd el a szekrény legmélyére).

- Ha sérült a hajad, vágass belőle 1-2 centit.

- Ricinus olajat is használhatsz, vagy rizsvizet - ezek is serkentik a hajnövekedést.

- vegyél valamilyen ápoló sprayt a hosszra és a végeire, én ezt használom: [link]

- Sampont és balzsamot használj bármilyent, amilyen neked megfelel, én Belat használok.

2020. okt. 20. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !😊
2020. okt. 20. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vágod soha?

Hogy tartja a hosszát? Kihullanak a hosszabb szálak?

2020. okt. 22. 05:13
 7/8 A kérdező kommentje:

De minden hónapban majdnem vagatok a végéből :)

Ki sajnos , nagyon vékony szálú hajam van, a toredezettek is kihullanak .. Az a szerencsém,hogy nem tőből hullik, viszont így égnek áll a hajam

2020. okt. 22. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Most 1 hónapja festettem be Sötét barnarol ( alap hajszinem) rózsaszínre, nagyon tönkre tette az is :( Gondoltam vissza festetem barnára, nemtudom talán akkor jobb lenne a helyzet?
2020. okt. 22. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!