Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma voltam gyantáztatni a...

Ma voltam gyantáztatni a bajszom, de nagyon furcsán csinálta most meg! Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon piros, és borzasztóan éget, ennyire még sosem fájt utána. A tükörben megnéztem és látszik, hogy a bőrömet is leszedte a szőrrel együtt!!! :( Persze nem vastagon csak Én meglátom! Egyszer már előfordult ez, de akkor kb fél centis helyen és meglátszott egy pár napig a nyoma is! :( De most az egész ilyennek látszik!!!:( Mit tehetnék? Mit kenjek rá? neogranormonn van itthon. nagyon fáj! :( :(
2008. nov. 28. 18:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na megint megesett velem a történet... azt mondták, hogy azért, mert nem bírja a bőröm a gyantát... :S

AKI AJÁNLOTTA AZ ALSOL NEVŰ KRÉMET!!!! Attól kérdezném, hogy kenjem be vele vastagon, utána egyből rá a hideg vizes vatta? Vagy ha már beitta utána?? Légyszi válaszolj!!!!

2009. máj. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!