Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tennétek egy NAGYON...

Mit tennétek egy NAGYON makacs, nagyon rossz helyen található pattanással? Holnapra látszania sem szabad!

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen helyen van, sok az ideg, az orrom bejárata előtt. És nagyon makacs természet, látszik rajta.
2010. aug. 8. 20:47
 1/7 anonim válasza:
100%

hát attól függ neked mi szokott beválni...Neogranormon vagy nekem még a fogkrém is nagyon bejön!!! úgy leszárítja hogy csak na :)

vagy valami speciális pattanásleszárító kencefice

2010. aug. 8. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
pedig holnapra még fog látszani, ne is reménykedj.
2010. aug. 8. 20:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Van ám korrektor, alapozó, mindenféle a tarsolyomban:) Csak egy fontos találkozóm lesz. Szóval a pirosságot el tudom tüntetni ilyen módon. De a többi? Muszáj kinyomni, látszik, hogy fehér. Segítsetek! Mitévő legyek..
2010. aug. 8. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen próbáld meg óvatosan kinyomni, mondjuk holnap reggel. ha kijött belőle a trutyi, akkor a duzzanat is gyorsan lejjebb lohad, órák alatt. ha mondjuk este/délután lesz a találkozó, addigra már el tudod fedni korrektorral, alapozóval. de ne egy kilónyival!
2010. aug. 8. 21:28
 5/7 anonim válasza:
Az ilyesmire jó a teafaolaj/krém/akármi csak teafa legyen benne, az hatásos.Kicsit büdös, de nagyon jó szerintem. Nyilván most nem tudsz elrohanni sehová teafa olajért, de hátha legközelebbre jó lesz :)
2010. aug. 8. 23:19
 6/7 anonim válasza:
Van az Oxynak egy új terméke egy ilyen kicsi pár milliliteres nagyon erős készítmény. Úgy emlékszem egy ezres volt csak, de nagyon jó tényleg egy éjszaka alatt használ.
2010. aug. 8. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még annyit tudnák hozzá szólni, hogy ne azelőtt nyomd ki mielőtt korrektort használsz vagy púdert, mert a friss sebet soha nem fedi le. Szóval legyen idő, hogy egy kis var legyen rajta mielőtt sminkelsz.
2010. aug. 8. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!