Mi a baj a zsíros hajjal?
Értem én, hogy igénytelennek gondolhatják, de én nagyon szeretem, ha zsíros a hajam, szerintem sokkal szebb, formázhatóbb, fésülhetőbb...
Akkoris hordani fogom így a hajam, bármilyen rosszat is írtok, de szeretném ha gondolkoznátok rajta és leírnátok a véleményeteket.
L/16
Gondolom nem a durvan zsiros hajra gondolsz, hanem hajmosas utani 2-3. napra. A nagyon zsiros haj tenyleg budos tud lenni, en utalom. Minden szag beleragad (varosi szmogos levego, fozes kozbeni szagok, cigi, stb.) es vegyul. Meg hat nem is nez ki eppen a legigenyesebben. Az enyhen zsiros haj fonatokhoz jo meg macerasabb kontyokhoz, copfokhoz, legalabbis a fodraszok ezt szoktak mondani, hogy az ilyen fonatos hajakhoz a frissen mosott a legrosszabb.
En is utalom, amikor elfekszem frissen mosva, de inkabb ez, minthogy budi legyen meg csunya :s
Semmi, sőt természetvédelmi szempontból jobb is nem használni se vizet, se sampont.
Kicsit hippis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!