Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire engedheti meg magának...

Mennyire engedheti meg magának ezt a csipkelődést egy fodrász?

Figyelt kérdés

Nemrég vörösre festettem a hajamat, és a fodrász beszólogat. Sosem festette a hajamat, mindig csak vágta. Eddig eredeti barna voltam. Nem rikító vörösre festettem, hanem az a normális, visszafogott szín, sokan mondták milyen jó, hogy végre feldobtam a hajamat, jól is érzem magam vele.

A fodrásszal egy háztömbben is lakunk. Ahányszor találkozunk, elkezd magyarázni, hogy nem e félek, hogy elrontottam a hajam, és hogy "és ez neked teszik?!" döbbent fejjel. Úgy voltam vele, majd megszokja. Kértem nála időpontot egy sima beszárításra, alkalmi hajviselethez. Kíváncsi voltam beszól-e. Kérdezte "csak vágás lesz?? Festés nem? Hehhhehe"

Már ott tartok, hogy lemondom az egészet...

2020. okt. 14. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Pont tegnap szívott 7 órán keresztül egy fodrász kolléganőm egy otthon festett haj rendbehozásával.

Feketére festett hajat akart a vendég világosabbra festetni. Munka közben derült ki, hogy az utóbbi évben volt festve a haja zöldre, vörösre, padlizsánra, majd amikor egységes hajat akart, bekente az egészet feketére egy noname dobozos festékkel.

Ahhoz, hogy ebből az egyvelegből egy szép, egységes hajat tudjon festeni, a korábbiakat kíméletesen el kellett távolítani, hogy a későbbi végeredményben ne legyen zöldes, narancsos, vagy lilás folt.

A vendég persze vágta a pofákat, hogy mennyi ideig tart a dolog. Hozzáteszem, bejelentkezéskor csak azt mondta, hogy feketével volt festve a haja. A korábbi színek munka közben derültek ki, amikor előjöttek a meglepetések...a narancssárga sáv,ameddig a vörös ért, a zöld foltok, itt-ott némi rózsaszínnel vegyítve...

Ezért nem szeretik a fodrászok, ha az ember otthon mókol magának.

Lepontozhattok megint, de én csak a másik oldalra szeretnék rávilágítani.

Ettől függetlenül a kérdező fodrásza egy tapló, ilyet nem engedhet meg magának egy szakember.

2020. okt. 16. 08:39
 12/15 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok. Nem vagyok az a meggondolatlan kamasz, aki hetente akar színeket váltogatni. Én értem a másik oldalt is, de mit érdekli a fodrászt, ha megfizetik érte?
2020. okt. 16. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

A tegnapi vendég sem egy meggondolatlan kamasz volt, hanem egy 40-es felnőtt nő.

Én értem a másik oldalt is, de mit érdekli a fodrászt, ha megfizetik érte?

Azért érdekli, mert a vendég ilyenkor nem azt mondha a barátnőknek, hogy 7 órán át tartott, hogy az elcseszett hajamból normális legyen, hanem azt, hogy 7 órát szerencsétlenkedett a béna fodrász, pedig én csak egy kicsit világosabb hajat kértem, és még volt pofája egy vagyont elkérni érte.

2020. okt. 16. 10:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát én meg vagyok olyan empatikus, ha egyszer megváltoztatnám a hajamat, nem a fodrászt fogom okolni. Nem olyan vagyok, mint az ismerősöd vendége.
2020. okt. 16. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
De most ez hogy jön ide? Két teljesen különböző élethelyzet, szerintem az hogy akad egy a százból vendég akinek fél nap rendbehozni a szarráfestegetett haját és vágja a pofákat az nem a "másik oldala dolognak". Az hogy akad ilyen vendég egyáltalán nem jogosít fel egy fodrászt arra hogy tapintatlan legyen minden fizető vendégével. Mert ezzel konkrétan azt mondtad.
2020. okt. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!