Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire engedheti meg magának...

Mennyire engedheti meg magának ezt a csipkelődést egy fodrász?

Figyelt kérdés

Nemrég vörösre festettem a hajamat, és a fodrász beszólogat. Sosem festette a hajamat, mindig csak vágta. Eddig eredeti barna voltam. Nem rikító vörösre festettem, hanem az a normális, visszafogott szín, sokan mondták milyen jó, hogy végre feldobtam a hajamat, jól is érzem magam vele.

A fodrásszal egy háztömbben is lakunk. Ahányszor találkozunk, elkezd magyarázni, hogy nem e félek, hogy elrontottam a hajam, és hogy "és ez neked teszik?!" döbbent fejjel. Úgy voltam vele, majd megszokja. Kértem nála időpontot egy sima beszárításra, alkalmi hajviselethez. Kíváncsi voltam beszól-e. Kérdezte "csak vágás lesz?? Festés nem? Hehhhehe"

Már ott tartok, hogy lemondom az egészet...

2020. okt. 14. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem menj hozzá többet
2020. okt. 14. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Válts fodrászt
2020. okt. 14. 09:16
 3/15 anonim válasza:
100%
Én már az első beszólás után nem kértem volna hozzá időpontot. Menj el utoljára, 100% hogy csinálni fogja. Nem miattad, hanem saját életében nincs valami rendben. Ha szólni "merészelsz", hogy neked nem jön be ez a stílus, ő lesz megsértődve, ez is garantált, szóval felesleges szólni, csak magadat ingereled fel vele.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
B*ssza a csőrét, hogy nem vele festeted. Ilyen bunkóhoz ne menjél már. Mi köze hozzá, hogy milyen színű a vendég haja?
 5/15 Metionin ***** válasza:
94%
Semmi köze hozzá. Ahol beszólnának a hajszínemre, oda nem mennék többet. Bár az enyémet inkább dicsérni, fotózni szokták ha beesek egy szalonba az évi vágásra. Szerintem is az a baja, hogy nem vele festeted és mivel kvázi ismerősöd, megengedi magának hogy beszóljon. Hát menjen a pcsába az ilyen.
2020. okt. 14. 10:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Pedig anyagilag sokkal jobban jövök ki, ha magam festem. Fene se tudta, hogy ez ekkora sértődéssel jár :/
2020. okt. 14. 10:30
 7/15 Metionin ***** válasza:
100%
Hát kapja be. Ez olyan mintha a veled egy házban lakó festő megsértődne hogy nem vele csináltatod a nappalidat. Vagy elmész valakihez tetováltatni úgy hogy már van másik tetkód és megsértődik, mert azt nem vele csináltattad :D Mégis mi köze hozzá? Én is magamnak festem és így is drága mert az enyém színes. Sokszor kérdezték már a fodrászok is, hogy ki csinálta de sosem szóltak be.
2020. okt. 14. 10:35
 8/15 anonim ***** válasza:
13%
Addig jössz ki jobban anyagilag, mígy egyszer valami baleset nem történik. A javítás sokkal drágább lesz, mert egyrészt kevesen vállalnak elrontott hajat, másrészt nagyobb szakértelem kell hozzá, mint a sima festéshez.
2020. okt. 14. 10:56
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
A fodrászok nem szeretik az otthon festegetést, de ha csak nem nagyon közeli ismerős /barát / rokon akkor végképp nem illik megjegyzést tennie rá, amúgy sem de így "idegenként" végképp. Nekem rokonom a fodrászom, tudom hogy nem tetszik neki hogy magamnak festetten évekig a hajam, de soha nem tett rosszmájú megjegyzést
2020. okt. 14. 13:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Proli bunkó p. csa. Nem mennék hozzá többet az biztos. Az én fodrászom mikor 1 év kihagyás után megint mentem hozzá (nem volt pénzem így magamnak vágtam festettem) nem tett semmiféle ilyen aljas megjegyzést, sőt, elnevetgéltünk rajta hogy egész jól néz ki ahhoz képest hogy 800 forintos festékkel csináltam. Sajnos ilyenek miatt is nehéz jó fodrászt találni, rengeteg ilyen van aki azt hiszi azért mert fodrász tehet ilyen megjegyzéseket.
2020. okt. 14. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!