Mitől van ez, és mit tegyek ellene???
Már több éve a bőröm és a fejbőröm nagyon nagyon száraz, a bőröm felrepedezik, a hajam pedig nagyon nagyon korpás. De nem a megszokott apro korpák, hanem nagy darabok sok, sűrűn és nem a hajvégeken vagy a hajhosszon, hanem a tőnel és a hajszálak átszúródnak rajta.
Kipróbáltam már számtalan sampont és a bőrömre testápolót de nem javult a helyzet, ha pedig igen az nem volt tartós.
A barátom azt mondta hogy a volt osztálytársának ugyanolyan volt a fejbőre mint nekem, elment az anyjával bőrgyógyászatra és felírtak neki valamit.
Azt is hallottam hogy jó erre ha babaolajat beledörzsölik a hajba, a hajtövekhez, rajta kell agyni ugy félórát, egy órát, majd bő habos hajmosással leöblíteni. Ez hatásos?
Forduljak ezzel tényleg bőrgyógyászhoz???
Mindenképpen el kéne menni vele szakemberhez, nehogy oda vezessen, hogy mondjuk hullani kezd a hajad ettől, mert simán előfordulhat ilyesmi.
Nekem is hasonló gondom volt, nekem seborrheás bőröm van és hajlamos a plakkokban hámlásra és nagyon viszketett is, mellette nagyon zsírosodott is, teljesen meg volt őrülve a fejbőröm, minden másnap mosnom kellett a hajam, mert annyira rossz volt és viszketett.
Nekem étrendbeli változtatás meg egy jó sampon teljesen megszüntette a gondot.
Az olajjal dörzsölgetés nem csinált nekem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!