Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mien hajstilus allna jol...

Mien hajstilus allna jol nekem avagy hogyan vagassam le a hajam?

Figyelt kérdés
18 eves fiu vok s szeretnem megtudni h mien hajstilus allna jol nekem , avagy h h vagassam le a hajam h tenleg jol nezzek ki? ( Ha lehet ti csajok valaszoljatok me sztem ti tudjatok eldonteni ezt egy pasirol ... :D ) Koszonom nagyon szepen elore is az otleteket , mert nekem halvany fogalmam sincs... Ez vok en: [link]
2008. nov. 28. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágasd lépcsőzetesre, vagyis a tarkódtól kiindulva pici, aztán egyre nagyobb. És fent meg zselézd be! Szerintem így nagyon jól néznek ki a pasik és bizti Neked is jól állna!
2008. nov. 28. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de kis aranyos vagy :D

Szerintem hagyd még picit hosszabbra és aztán vágasd le olyanra mint amilyen Csabinak van a popdaráló c. műsorban a tv2n. Már amikor jól áll a haja, majd egyszer nézd meg. Szerintem az nagyon tuti lenne. De így is jó, ahogy most van.

2008. nov. 30. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!