Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek karikàs szeme van mit...

Akinek karikàs szeme van mit használ mi vàlt be? SOS màr sok mindent kipróbàltam ès mind pèmz kidobàs volt...

Figyelt kérdés

#Karikàs szem
2020. okt. 7. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
aranyérkenőcs
2020. okt. 7. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Korrektor, puder. Kozmetikus is adott "feherito kremet" , az se jott be. Aranyerkenocs sem. Egyedul a barnító testapolo az arcra kihagyva a szemkornyeket volt hatasos:)
2020. okt. 7. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
alvás
2020. okt. 7. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
plasztika
2020. okt. 8. 08:48
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nekem semmi, mert genetikailag kaptam meg, hogy a szemem alatti területen viszonylag kevés a zsír és emiatt ugye csontosabb/beesettebb az a terület. Sötétnek nem sötét, nincs elszíneződve, nem ráncos, csak nyilván árnyékos, tök mindegy, mit kenek rá.

Max feltöltetni tudnám, de annyira nem zavar, hogy ilyenekre vetemedjek.

2020. okt. 8. 09:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segìtsègeket. Bìzom benne hogy valakinek van egy jó krèmje vagy bàrmilye ami picit is hatàsos lehet..

Az èn karikám zöldes szìnű. (Règebben halvànyabb volt)

Iszok sokat alszok rendesen! Próbâltam màr sok kenceficèt.(korrektorok alapozók stb)

Plasztikàt nem szeretnèk mert elcsúnyitanà az arcom. Feltöltetni szintèn nem mert azt legrosszabb esetben is évente kell újra ès újra csinàltatni, dràga ès bàntja(ràncosodik) a bőrt minden töltès àltal.

2020. okt. 8. 14:14
 7/10 A kérdező kommentje:

ès azt lehagytam hogy azèrt keresnèk valami hatàsos dolgot mert nem szeretnèm az arcomat agyon sminkelni.

Egy kis szempillaspiràlt szoktam tenni ès annyi.

2020. okt. 8. 14:15
 8/10 anonim válasza:

Nekem ez vált be:

[link]

2020. okt. 10. 06:46
 9/10 SKata50plusz válasza:
Arra gondoltál már, hogy ez inkább vmi belső probléma? Mellekvese kimerules , emésztés ... hány éves vagy? Van vmi étel allergiád?
2020. okt. 12. 07:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Neked milyen a szemkörnyèked hogy ez segìtett?

27 èves múltam ètelalargiam nincs

Vashianyom van illetve vèkony a bőr a szem alatt 😔

2020. okt. 13. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!