Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 évesen nagyon gáz szolizni?

15 évesen nagyon gáz szolizni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, elég fehér börű, de mégse égekle könnyen. Próbálok napozni de egyáltalán nem jön be, mert ha nagynehezen van egy kicsi szinem, az nagyon hamar simán is lekopik, vagy 3 napig rosszt idő van és azért kopik le.:S

Szóval arra gondoltam hoyg egy kis szinem, elmegyek zsolizni. Ez nagyon gáz? Nagyon káros? Melyik szolit ajánljátok? És mennyi időt?

2010. aug. 7. 21:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

nyugottan menjél el, mindenki mondja hogy káros, de mutass egy példát

először 5 perckekre, és utána ha ráéreztél 10-re növelheteted, de ezt utána már kitapasztalod

2010. aug. 7. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is nagyon fehér vagyok, barátnőim barnák és nem érdekel, a lényeg, hogy egészséges legyen a bőröm. Amúgy ha olyan fehér a bőröd valószínű érzékenyebb is az átlagosnál. Egyik volt o.társamnak egy idő után hólyagok voltak a szolitól a bőrén, más mintha ráncosabb lett volna, ezek alapján is főleg nem ajánlom a szolit.
2010. aug. 7. 22:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék rászokni meg semmi, de mégiscsak nyár van és mindneki barna..aztán majd télen énse járok...
2010. aug. 7. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:

mindenki írja hogy ő fehér, a barátnői meg barnák

kinek van több ismerőse, ki jön be jobban a pasiknak, hát nem a fehér....

2010. aug. 7. 22:31
 15/22 A kérdező kommentje:

és ez így igaz...

a barátnőim is jobban tetszenek a psiknak, mert barnák.

..és ezért gondolom ugy hoyg broznrium vagy valami, mert amugy olyan átlagos vagyok... :))

2010. aug. 7. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
mien város környékén laksz?
2010. aug. 7. 22:36
 17/22 anonim ***** válasza:
22:31-es: hát te nagyon hülye vagy, már bocs a kifejezésért, de nem a bőrszíntől lesz szép valaki és nem épp az alapján, v. éppen pl. hajszín alapján választ a pasi, ha mégis, olyan kinek kell már, valószínűleg egy izomagyú bunkó. A rendesebbikje nem azt nézi, hogy milyen a bőrárnyalatod, hanem egészben néz Téged - remélem tovább nem kell magyaráznom és megértetted mire gondolok. - Bocs az offért, a kérdezőnek meg: a szüleid engednének?? Eléggé csodálkoznék ha igen, ugyanis azon felül, hogy tisztában vagy a következményeivel furcsállom a hozzállásod, dehát még fiatal vagy, nem mérlegeled a dolgokat. Szóval: bőrrák, melanóma, hamarabb ráncosodsz (nézd csak meg a tengerpartokon mászkáló 30as nőket - aszott a bőrük a sok napozástól és kb. 50nek néznek ki) és még egyéb más károsodás az egészségedben. Főleg, hogy eléggé fehérbőrű vagy, valószínű érzékenyebb is az ilyenekre, ha pl. nincs jól kitisztítva a szoli, rengeteg kárt tehet a bőrödben, ami ugye tudjuk: nem felejt. Volt egyik nap a Csak Csajokban az RTL-en egy iszonyat fehérbőrű nő, boxoló, mesélte, hogy 15 éves korától kezdve szolizott és rákos lett, szerencsés volt, jóindulatú daganat, de mondta a bőrgyógyásza, hogy a bőre, ha kívülről még nem is látszik, egy 70 évesének felel meg, szerkezetileg. De a te életed, te tudod mit csinálsz magaddal, sztem inkább menj el kozmetikushoz és fujasd le magad barnítóval.
2010. aug. 7. 22:48
 18/22 A kérdező kommentje:

Előttem lévő válaszoló, iagazd van. Én is tudom nagyon durva következményei lehetnek. És nem is mnneék nyugodt szívvel, de annyira zavar:SS

A barbítás meg drága, és összefojga ruhát meg mindent nem? És mondjuk strandon leázik, vagy lefolyik vagy nem?:O

2010. aug. 7. 22:59
 19/22 anonim ***** válasza:

nem, idővel kopik, ahogy a barnaság is, és nem ázik le strandon, de

olvass utána

2010. aug. 7. 23:42
 20/22 anonim válasza:
Nem tudom, milyen szoliba akarsz menni, de a mi városunkba már ki van írva minden szolira, hogy 18 felüliek használhatják csak, és eu-s csövek vannak benne, ami elég gyengén barnít. Viszont nem káros annyira, mint egy Espresso-csöves, amiben 6 perc alatt odakozmálsz. Én járok szoliba, de nem látszik rajtam. Szerintem te ráérsz még-én 32 éves vagyok.
2010. aug. 8. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!