15 évesen nagyon gáz szolizni?
15 éves vagyok, elég fehér börű, de mégse égekle könnyen. Próbálok napozni de egyáltalán nem jön be, mert ha nagynehezen van egy kicsi szinem, az nagyon hamar simán is lekopik, vagy 3 napig rosszt idő van és azért kopik le.:S
Szóval arra gondoltam hoyg egy kis szinem, elmegyek zsolizni. Ez nagyon gáz? Nagyon káros? Melyik szolit ajánljátok? És mennyi időt?
nyugottan menjél el, mindenki mondja hogy káros, de mutass egy példát
először 5 perckekre, és utána ha ráéreztél 10-re növelheteted, de ezt utána már kitapasztalod
mindenki írja hogy ő fehér, a barátnői meg barnák
kinek van több ismerőse, ki jön be jobban a pasiknak, hát nem a fehér....
és ez így igaz...
a barátnőim is jobban tetszenek a psiknak, mert barnák.
..és ezért gondolom ugy hoyg broznrium vagy valami, mert amugy olyan átlagos vagyok... :))
Előttem lévő válaszoló, iagazd van. Én is tudom nagyon durva következményei lehetnek. És nem is mnneék nyugodt szívvel, de annyira zavar:SS
A barbítás meg drága, és összefojga ruhát meg mindent nem? És mondjuk strandon leázik, vagy lefolyik vagy nem?:O
nem, idővel kopik, ahogy a barnaság is, és nem ázik le strandon, de
olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!