15 évesen nagyon gáz szolizni?
15 éves vagyok, elég fehér börű, de mégse égekle könnyen. Próbálok napozni de egyáltalán nem jön be, mert ha nagynehezen van egy kicsi szinem, az nagyon hamar simán is lekopik, vagy 3 napig rosszt idő van és azért kopik le.:S
Szóval arra gondoltam hoyg egy kis szinem, elmegyek zsolizni. Ez nagyon gáz? Nagyon káros? Melyik szolit ajánljátok? És mennyi időt?
én nem ajánlanám, ha rendszeresen jársz szolizni szottyos leszel mint egy aszalt szilva
nincs színed, nekem se de ez még nem a világ vége
egyetértek előzővel..
énis nőből vagyok nem szabad szolizni :S
vagy ha nagyon akarsz, akkor tényleg nagyon nagyon keveset.. mer elfonnyadsz oO :S
De nagyon fehér vagyok. ÉS ez zavar. Az összes barátnőm naygonbarna, rűadűsul a barnaság vékpnyít ugytudom... De sajnos azzal is tisztában vagyok hoyg nagyon káros:(
Arra gndoltam hoyg amig nem lesz egy kis szinem addig járok, és utánna pedig csak hetente egyszer, ez így nagyon durva? :S
Nekem a kezem barna és az idegesít. Szerintem néha a fehérség szebb, mint a barnaság.
Volt osztályomba 2 lány járt szolizni és nagyon csúnya barnák voltak. Nagyot fogok nevetni a nem tudom hanyadik osztálytalálkozón, hogy nekem a bőröm nem lesz aszott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!