Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 évesen nagyon gáz szolizni?

15 évesen nagyon gáz szolizni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, elég fehér börű, de mégse égekle könnyen. Próbálok napozni de egyáltalán nem jön be, mert ha nagynehezen van egy kicsi szinem, az nagyon hamar simán is lekopik, vagy 3 napig rosszt idő van és azért kopik le.:S

Szóval arra gondoltam hoyg egy kis szinem, elmegyek zsolizni. Ez nagyon gáz? Nagyon káros? Melyik szolit ajánljátok? És mennyi időt?

2010. aug. 7. 21:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

én nem ajánlanám, ha rendszeresen jársz szolizni szottyos leszel mint egy aszalt szilva

nincs színed, nekem se de ez még nem a világ vége

2010. aug. 7. 21:50
 2/22 anonim ***** válasza:

egyetértek előzővel..

énis nőből vagyok nem szabad szolizni :S

vagy ha nagyon akarsz, akkor tényleg nagyon nagyon keveset.. mer elfonnyadsz oO :S

2010. aug. 7. 21:53
 3/22 anonim ***** válasza:
használj barnítót,de csak a lábadra,vagy esetleg még fenék és has:)
2010. aug. 7. 21:55
 4/22 anonim ***** válasza:
Tényleg ne szolizz, mert nagyon káros és 20 éves korodra úgy fogsz kinézni mint egy 35 éves.
2010. aug. 7. 21:56
 5/22 A kérdező kommentje:

De nagyon fehér vagyok. ÉS ez zavar. Az összes barátnőm naygonbarna, rűadűsul a barnaság vékpnyít ugytudom... De sajnos azzal is tisztában vagyok hoyg nagyon káros:(

Arra gndoltam hoyg amig nem lesz egy kis szinem addig járok, és utánna pedig csak hetente egyszer, ez így nagyon durva? :S

2010. aug. 7. 22:05
 6/22 anonim ***** válasza:
Rákkeltő is... Ráadásul bőrrák, amire még mindig nincs gyógyír. Remélem meggyőztünk.
2010. aug. 7. 22:05
 7/22 A kérdező kommentje:
Persze, tisztban vagyok mindennel. És egy hónapig gondolkodtam az eglszen, hogy elmerjek e menni. De ha csak augusztus szeptember minden héten egyszer úgyis nagyon vesztélyes?:S
2010. aug. 7. 22:14
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekem a kezem barna és az idegesít. Szerintem néha a fehérség szebb, mint a barnaság.

Volt osztályomba 2 lány járt szolizni és nagyon csúnya barnák voltak. Nagyot fogok nevetni a nem tudom hanyadik osztálytalálkozón, hogy nekem a bőröm nem lesz aszott. :D

2010. aug. 7. 22:18
 9/22 anonim ***** válasza:
lehet inkább sárga lesz a bőröd, mint barna
2010. aug. 7. 22:19
 10/22 A kérdező kommentje:
inkább broznáriumba mennék, az elvileg bírnt és nem sárgít. Az is olyan káros?
2010. aug. 7. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!