Dr Kelen márkát szeretitek? Szolizas elotti krem/spray Szemezek vele egy jo ideje de nem tudom mi tevo legyek, hasznalta valaki?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 09:24
1/3 anonim válasza:
A kedvencem, nagyon szeretem a Dr.Kelent! :) Mindegy, melyik SunSolart választhatod, nem nyúlsz mellé (megjegyzem tudomásom szerint ez az egyetlen szolis termékcsalád Magyarországon, ami nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és tartósítószert...) Én pár hete fogyózom, ezért most a zsírégetőt is tartalmazó SunSolar Slimet használom. :) Imádom!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Melyik a zsiregetooooo?
2020. okt. 9. 00:18
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Rutinos szolizó vagyok, sok mindent kipróbáltam már, de nekem a Dr.Kelen SunSolar vált be a leginkább. :-) Amúgy a Dr.Kelen SelfSun Tan önbarnító is nagyon jó. Ha nem jutok el szoliba, akkor azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!