The Body Shop termékek?
Jók, tényleg.
Viszont idehaza POKOLIAN túlárazottak. Ismerős Londonból hozza, valami ötöd áron. Eredetit, boltból.
Mi az ami jobb?
Alapjáraton vannak miteszereim, T zóna előfordul hogy zsíros, de most inkább száraz a bőröm, főleg az időjárás miatt.
En regebben nezegettem a tbs arcapolasi termekeit... vegul nem vettem semmit. Tulillatositott, rengeteg mindenben denaturalt alkohol van (pl szerumok)... :( pedig nagyon csabitottak a finom illatok, de az arcbornek nagyon nem tesz jot. A skinsmartrol vettem par dolgot (pl g&g tonik, c vitamin szerum), meg clinique arckremet hasznalok :) (moisture surge)
Kremmanian nezz utana :) rengeteg a velemeny
Nagyon jók, nekem minden bevált tőlük.
Nem túlárazott, a fair trade mindig többe fog kerülni.
5.-nek.
Fertréd...mitől lenne az, mert ráírják?
Nem, kicsit jobban utánanéztem a témának, és nem csak ráírják. :)
nekem ami nagyon bevált, az a lábradírjuk, testvaj, testjoghurt, és most egy testpermettel is megleptem magam. szerintem ezek kiválóak, a testvajra főleg megéri beruházni, fél évig jó és nagyon hidratál.
arról hogy itt túl van árazva, én azt tudom, hogy párizsban amikor láttam ugyanannyi volt, mint itthon, illetve bécsben is, londonban nem tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!