Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám még a hajam...

Hogyan tudnám még a hajam hordani? L/16

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van, mellig érő, mondhatom, hogy nagyon dús. és van fru-frum. Fel szoktam fogni a fejem tetejére, de akkor is oldalt kell hagynom kis tincseket, mert ha nem hagynék, a fejem formája miatt nem állna jól. De ezt már unom. Hogyan, és milyen hajakat tudnék még alkotni?

(Tudom, hogy neten nézzek szét, meg is tettem már, de kíváncsi lennék az itteni véleményekre is)

Előre is köszönöm!

2010. aug. 7. 14:21
 1/5 LoveGame ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is ilyen hajam van! Többféle tippet tudok adni:

-csinálj belőle fürtöket, hullámosítsd be, vagy vasald ki (ehhez profi gép kell)

-néha tekerd be egy kontyba

-fond be parkettába/franciába

-vegyél banáncsattot, azzal nagyon érdekes frizurákat lehet csinálni

-hajtsd előre a fejed és úgy szárítsd meg (kivéve a frufrudat), ettől olyan rockos kócos hajad lesz

Én ezeket szoktam csinálni a hajammal, sőt nekem is le kell engednem néhány tincset, mert kissé elállnak a füleim.:)

Remélem segítettem!

Puszi

2010. aug. 7. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a haja, ráadásul a göndör, és hullámos keveréke. És nekem is kell hagynom feltűzéskor tincseket, mert a fejem miatt nem áll jól. Én mostanában azt tszoktam, hogy befonom kettőbe, de nem nagyon szorosan, és annak nagyon jó hatása van:D

vagy feltűzöm két lófarokba, de nem magamsra hanem úgy, hogy a gumi épp hogy alul összefogja:)

2010. aug. 7. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Jajj lányok nagyon köszönöm, szuperjó mentőötleteket adtatok!!

Jöhet még, aki tud(:

2010. aug. 7. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
csatoold fel és fogd fel jó maagasra a kis tincseket pedig nyugodtan otthagyhatod
2010. aug. 8. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
így szoktam, csak hajgumival. köszönöm!
2010. aug. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!