Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám változatosabban...

Hogyan tudnám változatosabban hordani a hajam? (Bövebben lent)

Figyelt kérdés
Szeretném változatosan hordani a hajam, de elég nehéz. Sajnos nem tudom/szeretem összekötni mert elálnak a füleim, és ha összekötöm a hajam akkor úgy nézek ki mint egy fazék...Szerencsére vastag szálú, sok és dús hajam van, szóval ha nincs összekötve akkor nem "kukucskál ki" a fülem a hajam mögül. De nem szeretem mindig simán leengedve se. Szóval ötleteket szeretnék hogy hogyan tudnám még hordani. Néha egyenesítem, héna nem csinálok vele semmit, néha begöndörítem de több ötletem nincs. Meg még egy dolog: ha vmi alkalomra megyek akkor sem tudok kontyot a füleim miatt...valami ötlet erre?
2009. júl. 9. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha mondjuk így összekötöd?

[link]

Ez a konty is jó, takarja a fület, és nagyon szexi. :)

2009. júl. 9. 14:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! A konty tetszik nagyon, de próbáltam már úgy összekötni és nem nagyon tetszett XD
2009. júl. 9. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeknél jobbat nem találtam,remélem segített.

2009. júl. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!