Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire hallatszódik az...

Mennyire hallatszódik az epilálás?

Figyelt kérdés
Lehet bugyuta kérdés, de nemrég költöztem át kertes házból társas házba. (Nem panel, 4 emeletes társasház.) Én eddig túl sok zajt nem hallottam a szomszédból, de érdekelne van-e valakinek esetleg tapasztalata, hogy az epilátor mennyire hallatszódik át..?
2020. szept. 25. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Panelházban se hallatszódna át annyira szerintem, max ha közvetlenül a fal mellett csinálod, és a másik házban síri csönd van. Mi is laktunk ilyesfajta házban Zuglóban (ami tégla építésű, több emeletes ház volt), a dugásokon és a tévén kívül nem hallatszódott át más. De amúgy nem hiszem, hogy az embereket érdekelné, hogy epilátort használsz. Ha hallanák is, biztos annyira lefoglalná a saját életük, hogy végülis ignorálnák. Legalábbis ebben bízok, hogy ilyenek az emberek...
2020. szept. 25. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább az hallatszik, ha sikítasz/üvöltesz közben. Nem kellemes, ahogy tépi a szőrt.
2022. szept. 13. 07:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kellemes, már megszoktam :) A meggyengült szőrnél nekem egész elviselhető!
2022. szept. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!