Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljes intim epilálás?

Teljes intim epilálás?

Figyelt kérdés
Sziasztok,van aki szinten az egesz intim területet epilálja? Tegnap kaptam egy xepilt annak a papírján olvastam hogy intim területet nem szabad vele, de én az eddigiekkel is full leszedttem vele magam nem csak a domb tetőn, miért nem szabad? 😁
2020. szept. 22. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Régebben csináltam én is epilátorral, soha nem volt vele semmi problémám. (most már gyantáztatom kozmetikussal)
2020. szept. 22. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem se volt semmi, jol kikell huzzni a bort,2 eve en is gyantaztatom, csak most kegfazas miatt lekelett mondanom az idopontot, ugy hogy epillaltam, de igazabol simabbnak erzem mint gyanta utan... 😃
2020. szept. 22. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért nem szabad, mert nem húzza ki a szőrt, hanem mert az epiláló fejet nem tudod fertőtleneni és ez a hüvely bemenet környékén kockázatot jelent.

A gyantánál ugye nincs ilyen probléma, hiszen a papírcsík és a gyanta is egyszer használatos.

A borotva pengét pedig folyó víz alatt viszonylag jól el tudod mosni.

2020. szept. 22. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat a kozmetikus se fertotleniti a gyanta gorgoket tuti😃 nekem leveheto a feje az epilatornak, elszoktam mosni mindig, eddig nem volt gond
2020. szept. 22. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én srácként évekig epiláltam magam kompletten, beleértve az intim régiót is. Sosem volt semmi gondom vele, arra kellett figyelni, hogy a bőr feszesen legyen mindig tartva. Illetve a zacsinál kellett jobban vigyázni, mert az ugye természeténél fogva sokkal nehezebben kifeszíthető, könnyen fájdalmasan becsípi a gép.
nov. 1. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!