Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn festitek a...

Milyen sűrűn festitek a hajtöveteket?

Figyelt kérdés

És milyen festéket használtok?

Több mint 13 éve vagyok fekete, de ennyire sosem voltak sz@rok a festékek mint most. Régen a Londa volt a legjobb nekem. Pàr mosàs után szinte elkezd kopni. Borzasztó.

2020. szept. 25. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Én vörös színezővel kezdtem, a barna hajamban gyönyörű árnyalata volt. Sajnos ezt már nem látni hogy gyártják.

Utána (sajnos) rááltam a vörös festékre. Na, az 2 mosásig szép utána mintha ráf*stak volna.

Most visszabarnultam, és legközelebb bármit veszek, nem Palette lesz, mert ez mind az volt.

De én is észrevettem hogy egyre rosszabbak.

2020. szept. 25. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Havonta, először szokitovel mert sötét a hajam, aztán a rendes festéket kenem rá. Évente 1 2 alkalommal az egész hosszát át festem, hogy szép élénk legyen. (A palette nekem sem jön be.)
2020. szept. 25. 20:44
 3/3 Metionin ***** válasza:
Havonta. Amíg fekete volt felül a hajam, a Palette kékesfeketét használtam de utána váltottam Syossra mert az kékesebb volt és kevésbé kopott. Azóta már teljesen kék a hajam de így is havonta festem a tövét, a többire meg balzsammal kevert színezőt teszek állagmegóvás gyanánt.
2020. szept. 26. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!