Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri több 10ezer forintokat...

Megéri több 10ezer forintokat költeni pattanás elleni arcápolókra?

Figyelt kérdés

Inkább úgy veszem észre hogy abszolút belső okoktól függ a bőr. Nézegettem összetevőket, és szinte ugyanaz van az 1000forintos arclemosóban mint a 12ezersben. Pattanás ellen kb mindenhol szalicilsavat alkalmaznak. Pl egy garnier szalicilsav-cink lemosó,tonik nem jó?

A parabénre, csúnya összetevőkre figyelve persze.

2020. szept. 24. 22:16
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és rengetegszer voltam bőrgyógyásznál, kaptam antibiotikumot rengeteget, isotretinoint, Krémeket, de tök szezonálisan jön elő. Volt hogy semmi nem volt az arcomon pedig nem figyeltem rá oda. Ki lettem vizsgálva is,góckutatás,hormonok.
2020. szept. 24. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. szept. 24. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Esetleg egy kozmetikus jobban meg éri.
2020. szept. 24. 22:59
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

De megéri minőségi terméket használni.

Vegyel csak!

2020. szept. 24. 23:01
 5/16 A kérdező kommentje:

Termékeket tudtok ajánlani? Jelenleg az Eucerin dermopure termékcsaládot használom, és tényleg jók, csak már annyira szárítja a bőröm ez a sok pattanás elleni termék.

A dr.Organic termékekről mi a véleményetek? Arra gondoltam, hogy egy sima nem szárító lemosót használnék,utána a dr.Organic 5in1 tonik,aztán a Vichy dermablend hialuronsavas hidratáló.

2020. szept. 24. 23:09
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Még én magamnak sem találtam meg azt, ami teljes egészében beválik, de az biztos ha tízezreket költenék, akkor elmennék egy jó kozmetikushoz vagy vannak olyan boltok, ahol van egy tanácsadó, aki felméri a bőröd típusát és aszerint ajánl neked megfelelő terméket.

Vakon nem nagyon tapogatóznék drágább termékek közt, mert ugye mindenkinek más válik be, és felesleges pénz kidobás, ha mégsem jó, hiába drágább kategória.

2020. szept. 25. 00:15
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Két dolgot nem írtál le: milyen életvitelt folytatsz és van-e valamilyen allergiád?
2020. szept. 25. 05:29
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Megéri. Ha minőségi terméket használ az ember és jól megválogatja mit ken az arcára akkor javulhat a bőr állapota és sokkal szebb lehet. De fordítva is igaz, ha a legolcsobb drogérias termékeket használjuk ami tele van alkohollal stb, az pedig csak rontja a bőr állapotát.
2020. szept. 25. 07:01
 9/16 A kérdező kommentje:

Egészségesen élek, szénhidrátszegény diéta(és amit eszek az teljes kiőrlésű, illetve quinoa stb) és ritkán csalok, sok zöldség, szedek vitaminokat,sportolok. Nem cigizek, nem iszok.

Allergiám nincs kozmetikumra, csak pollenre. 3 hónapig nem ettem semmilyen tejterméket, se tojást,se glutént, de ugyanúgy voltak néha aknék. Most már lassan 1 hete szedek kollagént, ami rengeteget segített, ebből gondolom hogy túl száríthattam a bőröm. Egyáltalán a felnőttkori problémás bőrre ‘pattanástalanító’ kell? Mert nekem amúgy maga a bőröm tiszta,csak egy egy ilyen mély lilás izé jelenget meg, meg mensi előtt kisebbek. De a hónap nagy részében inkább vízhiányos,orron zsírosabb.

2020. szept. 25. 07:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanerre a Cerave SA lemosó jött be (ez is szalicilsavas, szép összetevős lemosó)
2020. szept. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!