A mitesszereket nem nagyon bírod ilyen egyszerűen eltüntetni sajna, inkább rendszeres bőrradír ami segít.
Ha nagyon szeretnél maszkot próbálni és ajánlanám a Schaebens maszkokat nagyon jók és olcsóak is. Ami szerintem segít ilyen helyzetben az a totes Meer maske és az ilyen zöldszínű aloe verás. Dm-be és Müllerbe is lehet kapni, de azt hiszem dm-be olcsóbbak
2020. szept. 24. 21:34
2/13 anonim válasza:
A bőrradír helyett inkább hámlasztót próbálnék, rendszeresen.
2020. szept. 24. 23:38
3/13 anonim válasza:
Kémiai hámlasztó, főleg BHA, agyagos maszkok, azelainsav, zink tartalmú termékek, niacinamid szérum.
2020. szept. 25. 11:50
4/13 anonim válasza:
Szerintem inkább kozmetikus. Ok, nem olcsó, de jobban megéri, mint a sok kence meg házi módszer, amik vagy hatástalanok sokszor vagy csak rövid ideig tart a hatásuk. Sok mindent kipróbáltam, de tényleg jobban megéri inkább 2-3-4 havonta a kozmetikus, mert szépen megcsinálja és a hatása is tartósabb, ha odafigyelsz a bőrödre. (sminket lemosod, helyes bőrápoló rutin stb.) A házi módszerek pedig jó kiegészítők lehetnek, de alapvetően nem helyettesítik a szakszerű kezelést.
2020. szept. 27. 13:54
5/13 anonim válasza:
Drogériábol ne! Mitesszereket ki kell nyomni! Heti 1×radirozz Vichy 3-1 ben radír maszkját ajánlom ami szépen ki tisztítja, ami gyógyszertárban kapható, keress fel egy kozmetikust aki kinyomkodja.
Kérdező, eszedbe ne jusson bőrradírt használni, inkább keress valami kémiai hámlasztót, ami tartalmaz BHA-t. Valamint ha mindenképpen kiszeretnél próbálni valamilyen arcmaszkot, akkor ajánlom a Himalaya termékeit olcsó árkategóriából, hámlasztók közül pedig Ordinary.
2020. okt. 7. 02:35
7/13 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva, mert javasoltam, hogy inkább kozmetikus? Saját tapasztalatot írtam, de jó akkor kísérletez a sok kencével, módszerrel, ami hosszú távon drágább, mint a kozmetikus, ja és macerásabb is, aztán vagy segít vagy nem.
2020. okt. 7. 13:39
8/13 anonim válasza:
6-os a bőr radír heti 1× ugyan olyan fontoss mint a hidratálás! De semmi baj attol mert tudatlan vagy nem kell még hangot is adnod ennek, kérdezz meg egy kozmetikust a te kis kémiai hámlasztásod nagyobb macerával jár mint egy gyengéd szemcsés tisztitó.
2020. okt. 7. 16:56
9/13 anonim válasza:
8-as, nézz már utána, miért nem jó bőr radírozni, és rájössz, mekkora hülyeségeket beszélsz :D
2020. okt. 7. 17:36
10/13 anonim válasza:
9-es Ha nem távolítod el rendszeresen az elhalt hámsejteket bőröd könnyen fakóvá válhat, radírozással azonban egyenletes tónusú és egészséges lesz a bőröd.
bőröd.
Radírozással felpezsdítheted a vérkeringésedet is, illetve ha alulról felfelé haladsz a testeden, a nyirokkeringésnek is jót teszel vele.
De tényleg ne használja a bör radírt te fogyatékos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!