Milyen arckrémet használjak ami nem csíp?
Figyelt kérdés
Teljesen új vagyok a szépségápolás témakörben, vettem egy L'Oreal krémet (azt hittem ez a legjobb) de miután bekrémezem ar arcom picit csíp és több helyen is olvastam hogy akkor tulajdonképpen rosszat tesz a bőrnek.
Milyen krémet vegyek ami nem fog csípni? Hidratálókrémet keresek hogy szép legyen ar arcom 40 év múlva is
2020. szept. 4. 13:26
1/3 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny a bőröm mindenre, egyedül az Aveeno termékcsalád vált be, arcra ezt használom: [link]
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Nekem is érzékeny az arcbőröm. Szerintem a legjobbak a gyógyszertári hidratáló krémek, azokba nem tesznek káros adalékanyagot, ráadásul nagyon olcsók is. Mindig ilyeneket használok, és nagyon szép, fiatalos a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!