Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak ha extra száraz...

Mit csináljak ha extra száraz a hajam?

Figyelt kérdés

vékonyszálú,festett, hátközpig érő hajam van és néha vasalom is. sajns nagyon kiszáradt és akármit csinálok vele sosem elég fényes. szeretném ha egészséges,fényes és puha lenne. ha dúsabbá is tudnám varázsolni az még plussz csoda lenne!

előr is köszönöm a válaszokat!

2008. nov. 27. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
kallos hajpakolás 250 ft,200 ml esetleg golf hajbalzsam és glisskur kifésülés spray és ritkábban vasald, dusitásnak meg élesztőtabletta. sok sikert!
2008. nov. 27. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt a 200 ml-es kallos hajpakolást 250forintért hol lehet kapni? bocs tudom h nem ide tartozik...

Hajolajak, pakolások. Sok balzsam. Vasalást, hajszárítózást csökkenteni. És szép lesz megint. Ha nem segít akkor a táplálkozásoddal is gond lehet. Sok vitamint egyél.

2008. nov. 27. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! én úgy hallottam hogy a kallos nem valami jó márka. a festékeiktől a minőséi munkát végző fodrászok felsikoltanak. de köszönöm a segítséget és várom a további válaszokat:)
2008. nov. 27. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon halottam még a Kallos többi termékéről de a hajpakolások attol még nagyon jók hidd el:) Sokkal többet ér az 1 literes (800-1000 Ft között) placentás v tejes hajpakolás mint a Gliss Kur vagy bármelyik csak rendszeresen min. fél órát kell használni!
2010. nov. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!