Csajok nektek mi jön be? Folytatás lenn
Figyelt kérdés
Most egy jó ideje növelem és most úgy érzem itt az ideje, hogy válasszak egy fazont, hogy mégis hogy legyen.Csajok légyszives írjátok le, hogy nektek milyen haj jön be és ha lehet akkor képet is linkeljetek!Csak hosszú hajjal kapcsolatos érdekel!Válaszokat előre is köszönöm.2010. aug. 6. 15:58
1/7 anonim válasza:
Ez szerintem irtó szexis...
2/7 anonim válasza:
Nem szeretem a hosszú hajú pasikat. :/
15/L
3/7 anonim válasza:
16:07-es vagyok, megint.
Esetleg raszta haj?
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
hát nekem a raszta nem jön be..elől kb államig ér, oldalt majdnem a vállamig és hátul is kb...ezzel mit lehetne kezdeni?
2010. aug. 6. 16:17
6/7 anonim válasza:
nekem tetszenek az olyan pasik akiknek félhosszú hajuk van
na de inkább kérdezz meg egy fodrászt, biztosan tud mondani valamit, neki legalább vannak ötletei
7/7 anonim válasza:
Kérj tépett frizkót,max 1-2 cm-t vágass,de maradjon félhosszú a hajad! Imááádooom *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!