Lányok, mikor volt a legrövidebb hajatok és mennyire volt rövid?
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 21:36
1/8 anonim válasza:
Vállig érő, még gyermekkoromban.
2/8 anonim válasza:
Kb 5 centis pixie 3 évvel ezelőtt.
3/8 anonim válasza:
Nem értem miért kell valaki válaszát lepontozni, csak mert neki nem pár centis haja volt a legrövidebb hanem vállig érő. Nekem fül alá érő volt a legrövidebb, de nem annyira tetszett.
4/8 A kérdező kommentje:
Biztos nem én pontoztam le.
2020. szept. 12. 22:06
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon fiatalon, 8-10 éves koromban volt rövid, ami borzalmas volt, mert göndör hajam volt, és olyan voltam mint egy mikrofon. Soha többet nem vágatom le 😅
6/8 anonim válasza:
Félcentis körülbelül. Néhány perces művelet a mosás, "szárítás". Nem kell soha aggódni, hogy zsíros vagy hogy áll, mert magától szépen beállt mosás után.
Remélem egyszer olyan természetes lesz ez a női hajviselet, mint a férfiaknál, mert a környezetem 1-2 kivételtől eltekintve mindig fanyalgott.
7/8 Metionin válasza:
Nekem elöl állig érő, hátul pedig volt benne felnyírva egy háromszög.
8/8 anonim válasza:
Alsós koromban gombafrizurám volt, ahogy a kilencvenes években szinte minden gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!