Gyantázzam le a hajam?
A fülem előtt nő ilyen kis macskaszőr szerű haj, amit nem tudok elcsatolni vagy a fülem mögé rakni, mert nem elég hosszú. Szerintem elég undi, másoknak nem látom hogy ilyen lenne ott a haja...
Gyantázzam le? Nem nő vissza? Mit csináljak?
Szerintem ne.
Ha gyantazod ugyanúgy visszanő csak lehet kevesebb ami szerintem még hülyébben néz ki🤷🏼♀️.
Nekem is van de nem igazán zavar mint ahogy a babahajak se pont a hajvonalamon🤷🏼♀️
De ha nagyon zavar akkor szerintem lézer vagy simán hullámcsat. Azt is lehet mindenféle színben meg méretben venni. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
Jaj ez "babahaj", nyugi nekem tele van vele a fejem, a homlokomnál is, oldalt meg végig egy jó fél centis sávban szerintem csak az nő, hátul dettó.
Kezelhetetlen kis genyók de mindenkinek van ilyenje, nem kell szégyellni. Akármit csinálsz vele visszanő sajnos, kérdezd meg a fodrászod szerintem mit lehet velük kezdeni.
Szerintem nem "undi", teljesen természetes.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!