Komolyan elkezdett hullani,ritkulni a hajam,de csak novemberre kaptam időpontot bőrgyógyászhoz. Mit tudtok javasolni,hogy addig csökkentsem ezt?
Még sose volt ilyen,hogy egyes helyeken kilátszik a fejbőr,oldalt is van egy kis rész,de legfőképp felül ritkul,ahogy mindig szokott a férfiaknál.
Én még csak 21 vagyok. Az is aggaszt,hogy hátul is ha csak simán rámarkolok akkor is jön 1-2 szál,nem csak mosásnál.
Kicsit kétségbeestem,sok ez a 2 hónap,amíg nem tudom mi okozza azt se tudom milyen dolgokhoz forduljak,hogy ne legyen rosszabb a helyzet,nem akarom elveszteni a hajam,kevés hajjal hülyén nézek ki .-.
Például pajzsmirigy-alulműködés is okozhatja, mint nálam. Ez esetben endokrinológust érdemes felkeresni, és ha a hormonerednények ezt igazolják, gyógyszeres kezelésre van szükség, akkor nem romlik tovább a helyzet
Viszont nálam egyébként sokat segített a Biovanne Plus kapszula, sok apró új hajszálam lett már az első hónapban. De jó még a Revalid kapszula is, csak ez drágább. Mindkettő kapható a DM-ben is.
Kellene csináltatnod egy vérkèpet, de úgy kérd, hogy a pajzsmirigyet is nézzék.
Addig is elkezdhetsz szedni valami vitamint.
Hát azt nem hiszem,semmi különös
Vérvizsgálatot meg nem tudok csak úgy kérni kell egy beutaló majd a bőrgyógyásztól. Szóval megöl már a kíváncsiság és ez a várakozás. Próbálkozok ezzel azzal de ki tudja használ-e
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!