Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont és balzsamot...

Milyen sampont és balzsamot használtok?

Figyelt kérdés

Melyik az a sampon amitől dús és ápoltabb hajad lett? (eléggé töredezik a hajam vége)

Melyik sampont és balzsamot ajánlanátok ami nektek bevált?

Illetve akinek ugyanúgy töredezik a haja, annak milyen hajvégápoló vált be?

2020. szept. 4. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én vasalom,ráadásul festve is van szőkére,de szerencsére teljesen egészséges,és hosszú is

Garnier hair food sampont és hajpakolást használok, banános vagy alpe verás változatban,felváltva

Mosás után nedves hajra ilyet teszek:

[link]

Közvetlenül vasalás előtt ilyet:

[link]

És ilyen hajvégápolót:

[link]

Így nagyon nagyon puha a hajam,és selymes,fényes,pedig alapból nagyon töredező,és vékonyszálú is. Kb 2 havonta vágatok belőle(lépcsőzetesre van vágva) és havonta van festve. Hajat mosni és vasalni heti 2szer szoktam

Remélem segítettem!:)

2020. szept. 4. 17:59
 2/5 anonim válasza:

Szia. Nekem szőkített hajvégeim vannak, én nem használok hőt. Leírom a rutinom én is:) a hajam alapvetően zsíros, korpás, hajvegeim nagyon hajlamosak a törésre, szárazságra, ennek megfelelő termékeket használok

1. Hajmosás előtt ricinusolajas + szűz olívaolajos pakolást felteszek dunsztkotesbe min. 8 órára, száraz haj hosszra -> hidratal, regenal, szep fényű lesz a haj

2. Hello nature kendermagolajos samponnal 2x megmosom -> gyengéden tisztít, nem szárít

3. Gliss kur weekly therapy /akármelyik/ hajpakolas a hajhosszra 2-3 percig -> könnyebben kifesulheto haj, hidratal

4. HERBAL ESSENCES PURE MEGÚJÍTÓ FEHÉR EPER BALZSAM 1-2 perc -> nagyon jól hidratal, sokáig elég (bocsi a nagybetű, csak másoltam)

5. Swiss-o-par hajkura /akármelyik/ 40 percig -> miután megszárad a hajam nagyon dús, egészséges élményt ad a hajnak

6. Törölköző száraz hajon Schwarzkopf Beology hajvegapolo nagyon kevés (!!) ricinusolajjal elkeverve -> eszméletlenül puha, hidratalt hajvegek

Én heti egyszer csinálom meg ezeket a lépéseket kb 2 hónapja, a hajam nagy változásokon ment keresztül, sokkolta egészségesebb, ez értendő mind a végére (borzasztó puha, minimalizalodott törés, szinte semmi szárazság) mind pedig a haj fényére. Remelem tudtam valamit segíteni:)

2020. szept. 4. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Én borotvát használok a fejemre, és nincs gondom a töredezéssel 😁
2020. szept. 11. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szulfátmentest. Most épp levendulásat.
2020. okt. 2. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A garniernek a banános samponját és pakolását. Syoss hajolaj.

Most az Olaplexnek a hajolajával szemezek, nagyon jó véleményeket olvastam róla:)

2020. okt. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!