Milyen sampont és balzsamot használtok?
Melyik az a sampon amitől dús és ápoltabb hajad lett? (eléggé töredezik a hajam vége)
Melyik sampont és balzsamot ajánlanátok ami nektek bevált?
Illetve akinek ugyanúgy töredezik a haja, annak milyen hajvégápoló vált be?
Én vasalom,ráadásul festve is van szőkére,de szerencsére teljesen egészséges,és hosszú is
Garnier hair food sampont és hajpakolást használok, banános vagy alpe verás változatban,felváltva
Mosás után nedves hajra ilyet teszek:
Közvetlenül vasalás előtt ilyet:
És ilyen hajvégápolót:
Így nagyon nagyon puha a hajam,és selymes,fényes,pedig alapból nagyon töredező,és vékonyszálú is. Kb 2 havonta vágatok belőle(lépcsőzetesre van vágva) és havonta van festve. Hajat mosni és vasalni heti 2szer szoktam
Remélem segítettem!:)
Szia. Nekem szőkített hajvégeim vannak, én nem használok hőt. Leírom a rutinom én is:) a hajam alapvetően zsíros, korpás, hajvegeim nagyon hajlamosak a törésre, szárazságra, ennek megfelelő termékeket használok
1. Hajmosás előtt ricinusolajas + szűz olívaolajos pakolást felteszek dunsztkotesbe min. 8 órára, száraz haj hosszra -> hidratal, regenal, szep fényű lesz a haj
2. Hello nature kendermagolajos samponnal 2x megmosom -> gyengéden tisztít, nem szárít
3. Gliss kur weekly therapy /akármelyik/ hajpakolas a hajhosszra 2-3 percig -> könnyebben kifesulheto haj, hidratal
4. HERBAL ESSENCES PURE MEGÚJÍTÓ FEHÉR EPER BALZSAM 1-2 perc -> nagyon jól hidratal, sokáig elég (bocsi a nagybetű, csak másoltam)
5. Swiss-o-par hajkura /akármelyik/ 40 percig -> miután megszárad a hajam nagyon dús, egészséges élményt ad a hajnak
6. Törölköző száraz hajon Schwarzkopf Beology hajvegapolo nagyon kevés (!!) ricinusolajjal elkeverve -> eszméletlenül puha, hidratalt hajvegek
Én heti egyszer csinálom meg ezeket a lépéseket kb 2 hónapja, a hajam nagy változásokon ment keresztül, sokkolta egészségesebb, ez értendő mind a végére (borzasztó puha, minimalizalodott törés, szinte semmi szárazság) mind pedig a haj fényére. Remelem tudtam valamit segíteni:)
A garniernek a banános samponját és pakolását. Syoss hajolaj.
Most az Olaplexnek a hajolajával szemezek, nagyon jó véleményeket olvastam róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!