Kinek melyik kondíciónáló sampon,balzsam,pakolás,spary és olaj vált be?Ami drogériában is vehető.Többi lent.
Szia!
Nekem is hasonló a hajam, de nekem a professzionális cuccok váltak inkább be, konkrétan a Kevin Murphy Hydrate Me. A göndör haj általában dehidratált, ezért a "Moist, Moisture, Moisturizing" és "Hydrate", illetve "Hidratáló" felirattal ellátott termékeket keresd a drogériákban. Nekem a drogériából a Pantene termékek elég jónak bizonyultak.
Az AUSSIE MIRACLE MOIST termékeket is sokan szeretik.
Dm-ben kapható, de kicsit drágább kategória: AHALO BUTTER Rich Moist. Ezt nem próbáltam még, de csak 5 csillagos vélemények érkeznek rá Krémmánián, rádásul tele van ápoló olajokkal. Van belőle utántöltő is, az olcsóbb.
Ha göndör/hullámos a hajad, akkor ezt ajánlom:
Próbáld meg diffúzorral, hajhabbal megszárítani a hajad, kösd fel éjszakára a fejed tetejére, hogy éjszaka ne kócolódjon. Reggel csak az ujjaiddal fésüld ki, ne használj hajmosások között fésűt, ha lehet.
Remélem segítettem valamit. :)
Garnier-től a Macadamia Hair Food-ot próbáltam, konkrétan semmit nem ért, iszonyú kócos maradt utána a hajam. A L'oreal Elseve Dream Long sampon egész jó volt, viszont a L'OREAL ELSEVE HUILE EXTRAORDINAIRE COCO sampon és pakolás nagy csalódás volt. Dove-ot nem próbáltam még, a Pantene egész jó volt még nekem anno, de régi az emlék. :)
Ha semmi nem válik be a drogériákból, akkor lehet érdemes a fodrászkellékes webshopokat, vagy üzleteket megnézni. Egész jó áron vannak már professzionális termékek. :) A hajformázáshoz próbálj ki esetleg valami göndörhajra való krémet/hajhabot. Én is még felfedezésben vagyok a hajamat illetpőe. Youtube-on elég sok angol nyelvű videó van göndör hajúaknak, ahol különböző gödörséggel megáldott emberek mutatják meg a hajápolási trükkjeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!