Kinek mi vált be a hajvégápolásnál? Olaj, balzsam, pakolás...stb.
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 10:31
1/7 anonim válasza:
Én minden hajmosás után, amikor samponnal mosom, használok kondícionálót. Ha végeztem a hajmosással, teszek bele argán olajat és megszárítom. Kerülöm a nagy hőt, a hajszárító legmelegebb fokozatát, illetve nem tartom közel a hajamhoz és egy helyen sokáig mikor szárítom.
2/7 anonim válasza:
Én kérastase balzsamot és töredezés elleni olajat használok.
3/7 anonim válasza:
Hajmosáskor használok balzsamot, de ezen kívül is szoktam rátenni hajvégápoló olajat és nekem ez az, ami nagyon sokat használ. Nedves és száraz hajra is lehet tenni belőle egy kicsit.
4/7 anonim válasza:
Jo minosegu sampon /balzsam.
2 hetente hajpakolas.
Minden hajmosas utan kifesulo spray ami egyben hajbanmarado kondicionalo plusz hajolaj :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 25. 15:16
7/7 Laylah válasza:
Töredezettség ellen a legjobb amit eddig találtam, az a multivitamin szedése és a lassú, óvatos kifésülés. Decemberben voltam utoljára vágatni, azóta is alig van egy-két töredezett szálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!