Mit lehet az ellen csinálni, ha a bikinivonalam környékén begyulladt, piros pöttyök vannak a szőrtelenítés miatt?
Figyelt kérdés
Szőrtelenítek, és a bugyivonalam mentén a szőrtüszők miatt piros és eléggé látszik, nem múlik el. :( Strandon vagyok is észre lehet venni. Másnak is van ilyen? Lehet ez ellen csinálni vmit hogy ne látszódjon?2007. dec. 16. 13:51
1/6 anonim válasza:
Hogy megnyugtatlak, nem csak neked van ilyen, ez ellen nem nagyon lehet (szerintem) tenni semmit. Annyit tanácsolhatok, hogy szőrtelenítés után, ameddig úgy érzed szükséges, használj hintőport. Nekem használ, próbáld meg.
2/6 anonim válasza:
Jó a hintőpor és létezik szőrtelenítés utáni nyugtató krém, de azt csak akkor használd ott, ha nincs érzékeny bőröd. A pöttyök egyébként fél-egy nap alatt el szoktak múlni. Arra is figyelj, hogy tiszta pamut fehérnemüt hordj!
3/6 anonim válasza:
Sajnos nekem nem csak ott hanem az egész lábam néha hónaljam karom is begyullad a borotválástól és iszonyatosan viszket. Most legutóbb kipróbáltam a bikinivonalam gyantázását és csökkent a pirosság és egyszer sem nyúlok oda megvakarni. Próbálkozz te is a gyantával.
4/6 anonim válasza:
Nagyon nem lehet mit tenni vele, max. megelőzni sajnos.
Nekem úgy begyulladt, hogy lépni sem bírtam, majd pár nap múlva alakult olyanná, amit írsz, annyira érzékeny a bőröm (borotva). A bőrgyógyásztól kaptam rá krémet, hogy ne fájjon, de az csak ennyit volt hivatott tenni (ebrimycin).
Egyébként azt mondják, hogy sűrűn kell ismételni, s hozzászokik a bőr, háááááááááát?
Azt is mondják, hogy a borotválásnál nagyon nem mindegy a borotvahab választás sem.
Azóta a nullásgépet használom. Nincs tőle semmi bajom.
5/6 anonim válasza:
Nekem a borotválkozás utáni balzsam segített, semmi gyulladás!Az arcszesz,gél nem vált be.
6/6 anonim válasza:
Az a legjobb, ha legyantáztatod pucérra kozmetikussal és nem otthon!!Utána nem fog szúrni és nem fog begyúlladni és sokáig tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!