Az epilálás veszélyes?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a hónalj epilálás annyiból veszélyes, hogy begyulladhatnak a mirigyek, és az nagyon veszélyes is lehet?
Ennek a veszélynek hány százalék esélye van, tehát mennyire gyakori az előfordulása?
2010. aug. 5. 19:41
1/6 anonim válasza:
Az első hónalj epilálás után a jobb kezemet alig bírtam felemelni, égett, fájt, piros volt és duzzadt. Majd kentem rá egy kis körömvirág kenőcsöt, az valamennyire enyhítette a kellemetlenségeket pár órára...tegnap ismét leepiláltam 1 hét után, fájni fájt maga a művelet, de utánna simán tudtam még tornázni is:)
2/6 anonim válasza:
régóta epilálom, még ma is fáj egy kicsit, de kb fél óra múlva múlva már semmi pirosság, se semmi, pedig elég érzékeny a bőröm. elején nekem is napokig piros volt és fájt, meg 1-2szer "bekapta" a gép a bőrt, az nagyon tud fájni :S inkább azzal kell vigyázni, az fájdalmasabb :S
22/L
3/6 anonim válasza:
Ugyan, nem lesz semmi baj. Először fáj, mindenki volt már gyantaszűz, de nem is fogsz rá emlékezni...
4/6 anonim válasza:
Előtte érdemes alaposan letisztítani a bőrt és az epiláló fejét is (én alkohollal mosom át), így tiszta lesz. Használat után kend be nyugtató krémmel a bőrt. Pár éve használok gépet, az alsó lábszáram, hónaljam és intim területeim simán leszedem vele, semmi bajom nincs tőle, pedig egy teljesen egyszerű, ezer éves gépem van.
5/6 anonim válasza:
én csak a lábamat csinálom epilátorral, de nekem már nagyon tönkre van, folyamatosan begyulladnak a szőrtüszők, és utána hegesedik.. tele van barna foltokkal a lábam, nagyon csúnya... voltam vele bőrgyógyásznál ő se tudott mit kezdeni vele.. :( a hónaljamat sose fogom megcsinálni, az iszonyúan fájna:D
6/6 anonim válasza:
huhh én kb. 2hete végre megtudtam csinálni epilátorral a hónaljam,nemtudom hogy birtam ki...a borotvától már erős és sűrű volt a szőröm...először nagyonfájt,nem egyszer álltam neki na most megcsinálom...de végre kibirtam:)
azóta is enyhén fáj,simán kibirható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!