A cellux alatt le lehet-e barnulni?
Azért érdekelne, mert szeretnék olyat csinálni, hogy rajzolok valamit, kivágom, felragasztom a karomra vagy a hátamra valahogy, hogy legyen valami tetoválás féleség miután ültem vele egy kicsit kint a napon. (A leragasztott részen a minta fehér marad, máshol meg sötétebb lesz) Csak az a baj, hogy nem tudom mivel ragasszam.
Gondoltam arra hogy kivágom szigetelőszalagból vagy valami hasonlóból, de azt nehéz is szépen vágni, és csak egyszer is lehet rendesen felragasztani, mert gyengül.
De ha magát ha mintát kivágom pl valami vastagabb lapból, és celluxszal felragasztom, akkor jól barnulok-e? (Úgy értem, hogy a cellux alatt barnulok-e vagy sem) Az tökéletes lenne, mert a minta marad, csak a celuxot kell kicseréljem, és viszonylag pontosan lehetne másnap visszaragasztani is.
Szerintem a cellux alatt nem barnulsz, de esetleg tegyél egy próbát egy nem látható helyen a testeden.
Viszont ha jól értem, akkor az általad rajzolt minta maradna a fehér, akkor talán felrakhatnád valamilyen kétoldalú ragasztóval is, mint pl a blu tack vagy valami, amit könnyen le tudsz szedni. (bár nem tudom ez bőrön ragad-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!