Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez igaz lehet? Vagy csak tévhit?

Ez igaz lehet? Vagy csak tévhit?

Figyelt kérdés

Szeretném a hajamat kicsit sötétebbre egy-két árnyalattal befesteni.Az egyik barátnőm azt ajánlotta hogyha a dió levelét összetöröm,felforralom majd kiszárítóm másnap ismét felforralom lehet festésre használni.Aztán erre mondták nekünk hogy elég csak felforralni simán a levelet és a langyosra hűlt vízzel megmosni.Valamelyik igaz lehet?

18/L

Előre is köszönöm

2010. aug. 5. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de hát nem egyszerűbb venni egy doboz hajfestéket? :)
2010. aug. 5. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A diófa leveléből készült főzet valóban beszínezi a hajat, de nem sötétíti hanem vöröses színt kölcsönöz neki. Minél világosabb a haj, annál intenzívebb a vörösesség. Ha sötétíteni akarod a hajad, de nem akarod befesteni akkor használj pár mosásos vagy tartós színezőt. Elvilleg ha jó erős kávéfőzettel itatod át a hajad majd dunsztolod (betekered folpackba és melegen tartod) az is sötétíti a barna hajat. Szóval ha nem akarsz vöröses beütést akkor hanyagold a diófalevelet.
2010. aug. 5. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
az utóbbi verzió a jó de azt hozzá tenném hogy a leveleket majd vedd ki és tényleg csak langyos legyen ne szárítózd a hajad haj száradjon meg magától
2010. aug. 5. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném magamnak befesteni és fodrásszal sem.Nem vagyok híve az ilyen termékeknek.Természetes úton szeretném.Akkor azt mondjátok vöröses lesz?De barna hajon is?És ha esetleg kipróbálom és tényleg vöröses lesz,tudok csinálni valamit vagy ez is úgy működik mint a festékek hogy lenő majd?Esetleg inkább a kávét próbáljam meg vagy hagyjam az ilyen itthoni praktikákat?
2010. aug. 5. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindenhol úgy olvastam, hogy csak sötétít és kiemeli a barna színt.

[link]

[link]

2010. aug. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!