Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érzékeny bőrre milyen alapozót...

Érzékeny bőrre milyen alapozót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kicsit sem vagyok otthon a sminkekben, mert nagyon keveset sminkeltem eddig életemben. Így nem biztos, hogy alapozót keresek. Nagyon ragyás az arcom. Az állam folyamatosan, feltűnően, a homlokom, arcom is gyakran, kicsit visszafogottabban. Eddig Garnier bb krémet használtam, de azt vettem észre, hogy még több pattanásom lett, ami pedig már megvolt, nehezebben gyógyult.

Valamivel szeretném lefedni ezeket a ragyás területeket lefedni. Mit ajánlanátok rá?

2020. aug. 24. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Bourjois healthy mix bb krém, cc krém, loreal true match. Nekem ezek nagyon beváltak.

De érdemes kialakítani egy jó arcápolási rutint, egészségesebben enni hogy a pattanások visszább húzodjanak. Ha egyedül nem megy kérd bőrgyógyász vagy kozmetikus segítségét.

2020. aug. 24. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Évekig jártam kozmetikushoz.

Voltam már bőrgyógyásznál is, ő felírt egy krémet, amit sajnos nem bírt a bőröm, lehámlott tőle, de úgy mintha megégett volna. (Vírus miatt nem tudtam még visszamenni)

2020. aug. 24. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam Garnieres markaju bb kremjétől gyulladt nagy pattanásaim lettek biztos alkohol és illat anyagot tartalmaz erősen, L'Oreal infelitible alapozoja erosen fed sokan dicserik hogy mindent elfed, hasznalj előtte primert catrice markatol, es demofil paszta rossman vagy dm ben kaphato is jo aknes, pattanasos bőrre, vichy zöld termékei is, akneroxid gyogyszertari gélje, gözölj, igyal sok vizet.
2020. aug. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!