Miért van az hogy egyik sztár sem pattanásos? (Tinisztárokra gondoltam)
Miért olyan nehéz elhinni azt hogy léteznek nem pattanásos tipusu emberek?Soha életemben nem voltam még kozmetikusnál, de Rajtam sincs,csak néha kijön 1-2 kb félévente.
Ugy beszéltek, mintha törvényszeű lenne az, hogy valaki pattanásos.Valaki ilyen tipusu.
Utolsó előtti válaszoló: Pontosan erre gondoltam.. nem a képekre mert ott alap a photóshop.
Én a videókra, sorozatokra, kézikamerás felvételekre gondolok.
Ok hogy smink de mindent az sem takarhat el...
Én még vmi olyasmire gondoltam hogy esetleg hormont szednek???
1. Való életben a smink takarja el a bőrhibáikat (Amik aztán jól szét is cseszik az arcukat)
2. Fotósorozatokon, magazinokban pedig képszerkeztő... Photoshop csodákra képes ;)
Ez a két lehetőség van. Ha megnézel egy candid képet (ahogy azt már előttem is írták) szerintme igencsak leesel a székről :D
Alul találod a galériát.
A tévében a jó megvilágítás is nagyon sokat nyom.
Egyébként nem az összes pattanásos, ez tény, de a legtöbb az. Főleg a tinisztárok közt, elvégre tinédzserek, általában (nem mindig, mielőtt valaki belekötne) ez pattanásokkal jár.
Hatalmas baromság, hogy egyik sem pattanásos.
Pont hogy pattanásosak:P. A sok smink, kozmetikus, photoshop miatt tűnik úgy, mintha tökéletes lenne az arcbőrük.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!